1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O ses niye ilk haftasına zap yaptı???? Flashbackli dizileri severdim ama yarişma izlememiştim hiç😕

güneşi beklerken ab de yalan dünyadan daha fazla alıyor totali söylemiyorum bile en çok güneşi beklerken kazandırıyor:D
Rakamlar kazançı tam olarak göstermez.

Yalan Dünyanın içindeki reklamları görsen yuh dersin. Güneşi Beklerkende reklam yok.

Yalan Dünya totalde hep düşük alıyor ama neden PT1 bunu hiç düşünmediniz mi? Tabii ki reklamları yüzünden.

Çalıkuşu bu bölümde yükselecek gibi :)

neyse geçte olsa serhatı vurdular sadece sırtından tek el ))) tek elle insan ölür mü üstelik sırtından birde mafyacı olacaksınınız)))

kaçak biraz öet verseymiş daha yüksek alırdı ben izleyemiyorum tv den geç geldim zaten internetten izlicem kesin hd kaliteyle :D

müthiş bir dizi ya izleyen herkes çok beğenmiş tuttu zaten bu da tutmazsa ne tutacak Allah aşkına harika bi dizi :D

kaçak show yapıyor yakında osesin sesini kısacak gibi )))

@beyazsoy aga yanlışın var ertan ve ekibi serhatı öldürmeye gelmediler köye babasına götürmeye geldiler diziyi dikkatli izleyelim :D

kaçak show yapıyor yakında osesin sesini kısacak gibi )))
orası kesin zaten şu ben onu çok sevdim de bitse de tüm güne yayılsa 21.00 de başlasa uçar iyice 2 bölüme o ses i geçecek :D

o bu falan vurulduysa yükselir abartmamak lazım :D ayrıca acun tehlikeyi hissettiği an reyting oyunlarına başlar aref gelir o ses te şarkı bile söyler :D
çok güçlü bir dizi karşısında hiçbişey yapamaz tıpkı geçen sene perşembe günlerinden vadinin özetiyle yarıştığı gibi üstelik çeyrek finallere falan gelmişti dizi güçlüyse her türlü geçer kaçakta bu güç var çünkü gerçekten kaliteli ve çok iyi bir dizi izlersen görürsün sende :)

kaçak tuttu artık kesindir
çalıkuşu kötü gidiyor bence
kanal d bu yıl şok üstüne şok yaşıyor

Kaçak gerçekten beklediğimin üzerinde oranlar alıyor. :)

orası kesin zaten şu ben onu çok sevdim de bitse de tüm güne yayılsa 21.00 de başlasa uçar iyice 2 bölüme o ses i geçecek :D

çok güçlü bir dizi karşısında hiçbişey yapamaz tıpkı geçen sene perşembe günlerinden vadinin özetiyle yarıştığı gibi üstelik çeyrek finallere falan gelmişti dizi güçlüyse her türlü geçer kaçakta bu güç var çünkü gerçekten kaliteli ve çok iyi bir dizi izlersen görürsün sende :)
kötü olduğunu söylediğin gün bile 7 aldı 7 reyting her kanala yeter şu an o zaman da yetiyordu :D acun yine bir şey bulur