bilmiyorum tüm olayı anladım o mesajdanhacı sen nasıl okuyorsun mesajları ya ))) sana özel açıklmalı mesaj yazacağım artık ))) orda canlı anlatım değil dizideki saçma senaryonun eleştirisi var.
bilmiyorum tüm olayı anladım o mesajdanhacı sen nasıl okuyorsun mesajları ya ))) sana özel açıklmalı mesaj yazacağım artık ))) orda canlı anlatım değil dizideki saçma senaryonun eleştirisi var.
Rakamlar kazançı tam olarak göstermez.güneşi beklerken ab de yalan dünyadan daha fazla alıyor totali söylemiyorum bile en çok güneşi beklerken kazandırıyor
Vaktim olunca onu da yaparımelin değmişken pompy nin şifresini de kır
o bu falan vurulduysa yükselir abartmamak lazım ayrıca acun tehlikeyi hissettiği an reyting oyunlarına başlar aref gelir o ses te şarkı bile söylerkaçak show yapıyor yakında osesin sesini kısacak gibi )))
orası kesin zaten şu ben onu çok sevdim de bitse de tüm güne yayılsa 21.00 de başlasa uçar iyice 2 bölüme o ses i geçecekkaçak show yapıyor yakında osesin sesini kısacak gibi )))
çok güçlü bir dizi karşısında hiçbişey yapamaz tıpkı geçen sene perşembe günlerinden vadinin özetiyle yarıştığı gibi üstelik çeyrek finallere falan gelmişti dizi güçlüyse her türlü geçer kaçakta bu güç var çünkü gerçekten kaliteli ve çok iyi bir dizi izlersen görürsün sendeo bu falan vurulduysa yükselir abartmamak lazım ayrıca acun tehlikeyi hissettiği an reyting oyunlarına başlar aref gelir o ses te şarkı bile söyler
kötü olduğunu söylediğin gün bile 7 aldı 7 reyting her kanala yeter şu an o zaman da yetiyordu acun yine bir şey bulurorası kesin zaten şu ben onu çok sevdim de bitse de tüm güne yayılsa 21.00 de başlasa uçar iyice 2 bölüme o ses i geçecek
çok güçlü bir dizi karşısında hiçbişey yapamaz tıpkı geçen sene perşembe günlerinden vadinin özetiyle yarıştığı gibi üstelik çeyrek finallere falan gelmişti dizi güçlüyse her türlü geçer kaçakta bu güç var çünkü gerçekten kaliteli ve çok iyi bir dizi izlersen görürsün sende
diziyi çok seviyorsun biliyorumda sence abartmadın mı ? 🙂Kaçak kalitesini konuşturuyor bir 8-9'a çıksak 10 numara olur