1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haydi çalıkuşu yüreğim seninle :D

Bölümler ilerledikçe dram yüküde artıcak roman itibari ile, o zaman daha da yükselcek.

kanl 7 de tahmin edin ne var kemal sunal tabiki))) samanyolunu bayagı etkilemiş duruyor... kaçak 10 dakika reklama ragmen iyi.. reklam aralarında millet çalıkuşuna bakmış vallahi bende biraz baktım fahriyenin kötü oyunculugundan hem değiştirdim. şimdi fahriyenin çocuklugu var izliyorum küçük kızlar fahriyeden daha iyi oynuyor)))

Allah kimseyi tv de izleyemeyecek bişey bırakmasın:( Bugun günlerden salı BOSCH TV :T

kaçak çoştu c4 ler silahlar total çoşacak. özlem yılmazda döktürüyor oyunculukta zaten gürkan uygun döktürüyor tabii

çalıkuşunu izledim yeni bölümü sonra izlerim :D kamran-feride çok iyi ikili olmuşlar

serhat c4leri vucuduna sarmış evi bombalamaya gelmiş ama çocugu görüyor yapamıyor. serhatın düşmaları onu yakalıyor öldürmek için bekletiyorlar. halbüki köye serhatı öldürmek için gelmişlerdi.. burası saçma olmuş neden serhatı öldürmüyorlar .. neden böyle gereksiz sahneler yazarlar analamıyorum.. ama total seyirci buna takmaz ab seyirci kıllanır..