vadi yükselemezse geçebilir. yükselirse zor.o kadar da değil vadiyi geçmesi için 13-14 ü rahat geçmesi lazım vadi bu hafta 12 yi kesin geçecek ki bu en düşük halleri bu o dediğin imkansız ama vadiden sonra 2.olur bence 3-4 hafta içinde
vadi yükselemezse geçebilir. yükselirse zor.o kadar da değil vadiyi geçmesi için 13-14 ü rahat geçmesi lazım vadi bu hafta 12 yi kesin geçecek ki bu en düşük halleri bu o dediğin imkansız ama vadiden sonra 2.olur bence 3-4 hafta içinde
zamanla görücez artık 🙂uzun özetli ve ilerde şimdi değil
vadinin yükseleceği kesin zaten bu rakamlar bizim standartlarımızın altında polattan kaynaklı bişey var 200.bölümde fırtınalar kopacak total 13.5-14 gelecek o bölüm sonra zaten kimse tutmaz kaçak ın 13-14 alması çok zorvadi yükselemezse geçebilir. yükselirse zor.
yükselecek merak etmekaçak dizisine bu reytingler az yeminle
bu sezonun en güzel dizisi yok böyle bir dizi
bu sefer katılıyorum , piyasada çok az aksiyonlu dizi var , bu dizinin gelmesi iyi oldukaçak dizisine bu reytingler az yeminle
bu sezonun en güzel dizisi yok böyle bir dizi
özgür ege nalcı ölmemişmiydiKaçak'a bak be helal izlemiyorum ama gönlüm Gürkan reyizden yana. Tabi Acun ve Gürkan reyiz. Umarım tns'de de kaçak yüksek alır. Ha Özgür Ege Nalcı reyize de selam ve sevgiler.
pazarı kazandı fena mıKanal D ne yapsa totalde tutmuyor bu nasıl iş anlamadım. Özeti 3 reytingi geçiyor yeni bölüm 4 alıyor, yuh ama.
Kaçak reklamda daha da coşar 8-9 alabilir.
Güneşi Beklerkeni Salıdan çektiğine bin pişmandır Kanal D.
özgür ege nalcı ölmemişmiydi
özgür ege nalcı selamını alamıyacak diziden ölerek ayrıldı reenkarnasyona ugrayıp tatara ramazanda hayat buldu kendine)))Kaçak'a bak be helal izlemiyorum ama gönlüm Gürkan reyizden yana. Tabi Acun ve Gürkan reyiz. Umarım tns'de de kaçak yüksek alır. Ha Özgür Ege Nalcı reyize de selam ve sevgiler.
kaçak var ya güneşi beklerkini çok rahat geçerdi küçük gelin bile geçiyo bu dizinin bu kadar mükemmel olacağını hiç kimse tahmin etmemişti bende dahil beklentilerin çok çok üstünde süper bir dizi yaKanal D ne yapsa totalde tutmuyor bu nasıl iş anlamadım. Özeti 3 reytingi geçiyor yeni bölüm 4 alıyor, yuh ama.
Kaçak reklamda daha da coşar 8-9 alabilir.
Güneşi Beklerkeni Salıdan çektiğine bin pişmandır Kanal D.