aga ne süprizi ya memati baş diye bi gerçek var onu geçtim dizi süper bişey zaten en başından beri bunu bekliyoduk yanılmadık kaçak 1-2 reyting alacak çalıkuşu zirveyi alcak diyen arkadaşlar mesajınızı koyardım sizin yaptığınız gibi ama gerek yok @EveNKaçak'a bak sen uçmuş. 😱 Diğer yapımların reklamından mükemmel bir şekilde faydalanmış. Gerçekten bu kadar beklemiyordum. Yılın sürprizi olacak gibi dizi.
irfan şahin snn ka hesaplamıyorA/B`de durumu iyi aslında.
Fatih en az gelecek hafta bence A/B`si en düşük 5-6 gelir.
Salı bence 6+ olur.
Çarşamba 7+ bekliyorum A/B`den + Merhamet de var
Perşembe 5-6 + Galip Derviş de var
Cuma Yalan Dünya 6-8 arası alacaktır A/B`de + 6 reytinglik Kayıp da var
Cumartesi Arka Sokaklar 3 reyting (tırt)
Pazar Güneşi Beklerken 7
Aslında baktığımız zaman A/B`ler gayet iyi.
Totaller
Pazartesi yine en fazla 5-6`ya yükselir bence.
Salı 4+ desek belki 5 de olabilir yarınki sonuçlara bakalım.
Çarşamba ben 5-6 alır diyorum.
Perşembe 4+
Cuma 4+ ve Kayıp 4-5
Cumartesi 4-5
Pazar 5-6
Bu rakamlarla bence 3. olur...
Aga valla helal olsun. Halk bu kadar izlediğine göre gerçekten güzel dizidir. Bir ara izlemeyi düşünüyordum zaten ama fırsat olmadı.aga ne süprizi ya memati baş diye bi gerçek var onu geçtim dizi süper bişey zaten en başından beri bunu bekliyoduk yanılmadık kaçak 1-2 reyting alacak çalıkuşu zirveyi alcak diyen arkadaşlar mesajınızı koyardım sizin yaptığınız gibi ama gerek yok @EveN
2 senedir o dediiğin şeyin yanından bile geçen olmadışu dizi biraz geç başlasa totalde kurtlar vadisi kadar reyting alır yeminle
aga bırakın kanal sevmeyi fanlığı falan gerçekten izleyin böyle diziler yılda bir ya gelir ya gelmez kaçak süper diziAga valla helal olsun. Halk bu kadar izlediğine göre gerçekten güzel dizidir. Bir ara izlemeyi düşünüyordum zaten ama fırsat olmadı.
kaçakı izlemeyi düşünmeyenler ön yargılı olanlar bunları bi kenara bırakıpta keyif almaya baksınlar bence deKaçak'ı izlemek gibi bir planım yoktu, sadece denk geldim ve takas'ın dediği gibi bırakmadım. Dizi gerçekten çok iyi. Bol aksiyonlu. Tansiyonu yüksek bir iş. Geçen haftada çocuğun evden kaçırılma sahnesine denk gelmiştim. Özel Yılmaz'ın oyunculuğu nedeniyle hoşlanmamıştım. O yüzden geçmiştim, ama bu hafta dizi beni çekmeyi başardı. Reytinglerde de belli oluyor. Daha fazla yükselir umarım.
sana ne diyorum böyle idizleri millet izlemez sıkıcı işte tv başında uyumuşlardır reklam meklam hep aynı reyting özette de aynıydıÇalıkuşu nasıl dizi anlamadım.
Full reklamla 3.65 alıyor, yeni bölüm 4 alıyor. Millet uyukladı mı tv başında ne yaptı.