Güncele yetişmene sevindim.Kızılcık Şerbeti (nihayet gününde dizi izleme zamanı geldi)
Öncesinde Sandık Kokusu
Sana sabır diliyorumKızılcık Şerbeti (nihayet gününde dizi izleme zamanı geldi)
Öncesinde Sandık Kokusu
Zamanında bana da dilemiştin. EvetSana sabır diliyorum
Var, unutulmuş sanırım.TV izlemem ben ama Yali Capkini yok mu bu aksam?
Güncele derken?Güncele yetişmene sevindim.
Neden?Sana sabır diliyorum
Nedenini sen biliyorsun Büyük cümleler kurmamak gerekir işteGüncele derken?
Ben zaten güncel izliyordum kaç haftadır. Diziler nihayet döndü manasında yazmıştım
ara verdiğim dizler olduğunda geri dönünce kaçırdığım bölümlere pek bakmıyorum. Yeni stil
Neden?
Var, unutulmuş sanırım.
sevgili dosi , ^sandik kokusu'nu bende izliyorum . gerci bir suredir basligina yazmamistim. . .Kızılcık Şerbeti (nihayet gününde dizi izleme zamanı geldi)
Öncesinde Sandık Kokusu
Sorma yine çok bozdu. Çok önceden bir ara düzelmişti. Şimdilerde senaryo BERBAT maalesef. Sırf Afra'm ve Mert'im için bakıyorum internetten.Aman bosver eklenmese de olur
Sorma yine çok bozdu. Çok önceden bir ara düzelmişti. Şimdilerde senaryo BERBAT maalesef. Sırf Afra'm ve Mert'im için bakıyorum internetten.
Ben geridesin sandım.Güncele derken?
Ben zaten güncel izliyordum kaç haftadır. Diziler nihayet döndü manasında yazmıştım
ara verdiğim dizler olduğunda geri izlemeye başladığımda kaçırdığım bölümlere pek bakmıyorum. Yeni stil
Neden?
Dizinin ilk 15 bölümü çok iyiydi Allah var. Sonra ise çok bozdu maalesef.Ben bile Afra'yi cok sevmeme ragmen izlemiyorum, kendine yapma bunu