Fav10'un 2024 yılı enleri belli oldu.
İsabet olmuş Böylelikle bizim konular zirveye çıkmışSurvivor konusu karambolde kaybolmuş
En şaşırdığım bu oldu. Forum bile yok saymaya başlamış @xemrexxx @Bully @Yakamoz-Asi
Senin aldığın o kadar 11 reaksiyonlar vardı yer alamamış ama 24 reaksiyon ile zirve ortağı olmuşsunİsabet olmuş Böylelikle bizim konular zirveye çıkmış
Aynen benim 11 reaksiyonları mideye indirmiş forumSenin aldığın o kadar 11 reaksiyonlar vardı yer alamamış ama 24 reaksiyon ile zirve ortağı olmuşsun
Demi demi, en büyük şahidin biziz @Yakamoz-AsiAynen benim 11 reaksiyonları mideye indirmiş forum
Zirvede de sensin, tebrik ederim
Hakkımla aldığım 24 reaksiyon Kimseye tek bir ricada bile bulunmadım @Yakamoz-Asi
En büyük şahitlerim siz ikinizsiniz tabii ki şahitlerim sağlam, aksini iddia eden tek bir kişi bile çıkmayacaktırDemi demi, en büyük şahidin biziz @Yakamoz-Asi
Aynen benim 11 reaksiyonları mideye indirmiş forum
Zirvede de sensin, tebrik ederim
Hakkımla aldığım 24 reaksiyon Kimseye tek bir ricada bile bulunmadım @Yakamoz-Asi
Demi demi, en büyük şahidin biziz @Yakamoz-Asi
Anketteki gibi 40’a kadar giderdi1 konu ve 2 reaksiyon ile listelerde olmak güzel.
------
Bu istememiṣ hali ise siz düṣünün istese ne olurdu.
Yani.Seneye mesaj sayısı ile ilkleri zorlar. Benden söylemesi. @Bully
Tamamında olsaydım @Yakamoz-Asi zirvede olurdu, sonrasında senle ben gelebilirdikYani.
4-5 ay takılmıştı. Tamami ile olsaydı ooooooo
Tamamında olsaydım @Yakamoz-Asi zirvede olurdu, sonrasında senle ben gelebilirdik
Belki seneye ilk 3'te sıralanırız, kim bilir
Ben ve ilk 3? hiç sanmam. Survivor konusunda olanlar üstlerde olurTamamında olsaydım @Yakamoz-Asi zirvede olurdu, sonrasında senle ben gelebilirdik
Belki seneye ilk 3'te sıralanırız, kim bilir
Valla son dönemde hep ilk 3'tesinBen ve ilk 3? hiç sanmam. Survivor konusunda olanlar üstlerde olur
Ne farkeder. Zar zor 5. sırada olmuşum.Valla son dönemde hep ilk 3'tesin
Survivor konusuna yazanlar avantaj sahibi tabii
Ben ve ilk 3? hiç sanmam. Survivor konusunda olanlar üstlerde olur
Valla son dönemde hep ilk 3'tesin
Survivor konusuna yazanlar avantaj sahibi tabii
5.sırada oldun çünkü Ocak-Ağustos arası pek aktif değildin, aktif olsan sonuç farklı olurduNe farkeder. Zar zor 5. sırada olmuşum.
Artık benim devrim kapandı
Zaten bu gidişle yayından kalkacak bu reytinglerleSurvivor'u yayından kaldırtmak gerek.