Forumun nazik,vefalı,gerçekten sevdiğim üyesi @Zeyno Doğum günü bugündü demek isterdim ama 1 gün araylada olsa kutlamak istedim.
Nefisecim; sevdiklerinle birlikte daha nice yılların olsun;herşey gönlünce olsun!!!
Teşekkür ederim kardeşimnice yaşlara inşallah oğum günün kutlu olsun nice yaşlara inşallah @Zeyno
Çok teşekkürlerDoğum günün kutlu olsun @Zeyno sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah
Aaaa ayıp ediyorsun ama ne demek tanışmamak biz senin ile bir klip konusunda kavga bile ettik dön dön o güne
Ekli dosyayı görüntüle 128778
Tanışmadık lakin bende kutlamak istedim doğum günün kutlu olsun @Zeyno kardeşim
Tanışırız zamanla sıkıntı yok kardeşim teşekkür ederim güzel dileğin içintanımıyorum kendisini ama doğum gününü kutluyorum tabiki,
nice yıllara umarım her bir yıl eskittikçe bir yaş gençleşirsin
Ahhh Dosicim kalbimden vurdun şuan beni teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederimmmSevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu senelere iyi ki doğdun @Zeyno
@Bully bu kızların birbirlerine gönderdikleri hediyeye bak nasıl bir kafa yaşıyorlar hayretAhhh Dosicim kalbimden vurdun şuan beni teşekkür ederim canım
Ben düşündümde yok laa biz senin ile hiç tanışmayalım en iyisi@Bully bu kızların birbirlerine gönderdikleri hediyeye bak nasıl bir kafa yaşıyorlar hayret
biri bize böyle bir hediye yollasın 3 yıl selam vermeyiz
bari aleyna tilki falan olsaydı
ilk tepkileri insanların hep böyle oluyor ?Ben düşündümde yok laa biz senin ile hiç tanışmayalım en iyisi
Gayet güzel ve düşünceli bir hediye seçmiş @Dosi arkadaşım. @Zeyno nun favori erkek oyuncusundan bir şarkı hediye etmiş... Bu güzel konuyu da mahvetme be adam@Bully bu kızların birbirlerine gönderdikleri hediyeye bak nasıl bir kafa yaşıyorlar hayret
biri bize böyle bir hediye yollasın 3 yıl selam vermeyiz
bari aleyna tilki falan olsaydı
Ahhh Dosicim kalbimden vurdun şuan beni teşekkür ederim canım
------
Çok teşekkür ederimmm
Deli misin ben onu minnak minnak yiyerekten seneye doğum gününe kadar katık ederim Tavas baklavası bu borumuTavas Baklavasını bir tepsi gönderdim hepsini bir anda yeme.
Ben de sadece savunma amacı gütmedim zaten, içimden gelerek söyledim Bir de sana had bildirme fırsatını kaçıramazdımdur hemen savunmaya geçme benim dedğim aranızı açma çalışmaları henüz başlamadı bu öylesine içimden gelerek söylediğim laftı
onu anladım zaten öyle bir hışımla daldınki içeri @Zeyno bile bu savunmaya mı geliyor saldırmayamı kestiremedi baktım eline sopa almış kenarda pür dikkat bekliyorBen de sadece savunma amacı gütmedim zaten, içimden gelerek söyledim Bir de sana had bildirme fırsatını kaçıramazdım
@Zeyno nun doğum günü konusunu böyle şeylerle meşgul etmeyelim Veya kendisi karar versin konu yukarılarda kalıyor işte gündem olmuş oluyoronu anladım zaten öyle bir hışımla daldınki içeri @Zeyno bile bu savunmaya mı geliyor saldırmayamı kestiremedi baktım eline sopa almış kenarda pür dikkat bekliyor
ben şimdi sessizce sıvışayım, bu kendi karar verenler hep aleyhimde karar vermiştir nolur nolmaz ben yol yakınken buraları terkedeyim@Zeyno nun doğum günü konusunu böyle şeylerle meşgul etmeyelim Veya kendisi karar versin konu yukarılarda kalıyor işte gündem olmuş oluyor