İsabet olur Sağlıcaklaben şimdi sessizce sıvışayım, bu kendi karar verenler hep aleyhimde karar vermiştir nolur nolmaz ben yol yakınken buraları terkedeyim
İsabet olur Sağlıcaklaben şimdi sessizce sıvışayım, bu kendi karar verenler hep aleyhimde karar vermiştir nolur nolmaz ben yol yakınken buraları terkedeyim
sağolasınİsabet olur Sağlıcakla
Teşekkür ederim Melooom canım kuzumm iyi ki varsın@Zeyno Canım dostum kankam herşeyim iyi ki tanışmışız seninle iyi ki varsın seni çok ama çok seviyorum iyi ki benim dostumsun 😍❤️🙏
Sana 4 yakışıklı armağan ediyorum gözlerin bayram etsin iyi ki doğdunnn😂😍❤️
Ekli dosyayı görüntüle 128789Ekli dosyayı görüntüle 128790Ekli dosyayı görüntüle 128791Ekli dosyayı görüntüle 128792
Çok teşekkür ederimdogun gunun kutlu olsun sevgili zeyno forumdasim.
~ nice mutlu guzel yillara ~
.
resimlerde sadece sondakinin kolundaki saati beğendin değilmi ? rolexmi acaba?Teşekkür ederim Melooom canım kuzumm iyi ki varsın
------
Çok teşekkür ederim
Oooo efsane ile gelmişsin teşekkür ederim ablamİyi ki doğdun,doğum günün kutlu olsun.Nice sağlıklı ve mutlu yıllara ablam. 😍
Yanılıyorsun hepsine hayranlığım mevcut @Angelica iyi tanıyor beniresimlerde sadece sondakinin kolundaki saati beğendin değilmi ? rolexmi acaba?
Çok teşekkür ederim bacıııım senin en kıymetlilerinden hediye göndererek çok mutlu ettin beniBacımsuuuuuuuuuuuu doğum günün koutlu ve mutlu olsun. Yeni yaşın tüm istediklerini ayaklarına sersin, iyi ki doğdun iyi ki ki bizimlesin.
En nadide iki parçamı hediye ediyorum sana kıymetini bil. @Zeyno
Ekli dosyayı görüntüle 128795
Ekli dosyayı görüntüle 128796
Çok teşekkür ederimmmm bana fotoğraflarını göndermen ayrıyeten mutluluk verici çok şekersin çoookNice yılları gıııuu sen de Meloş ablan gibi ihtiyarlar kulübü üyesi olmaya yaklaştın iyice
Ekli dosyayı görüntüle 128797Ekli dosyayı görüntüle 128798
tamamdır hayrını gör bişey demedik zatenOooo efsane ile gelmişsin teşekkür ederim ablam
------
Yanılıyorsun hepsine hayranlığım mevcut @Angelica iyi tanıyor beni
Afferin sevdim seni akıllı çocuksuntamamdır hayrını gör bişey demedik zaten
Rica ederim. ☺️Oooo efsane ile gelmişsin teşekkür ederim ablam
------
Yanılıyorsun hepsine hayranlığım mevcut @Angelica iyi tanıyor beni
bu arada başlık niye eksik yazılmışki doğum günün kutlu !Afferin sevdim seni akıllı çocuksun
Teşekkür ederim kardeşimNice yaşların olsun can @Zeyno
Bir gün gecikmeli açıldı ya konu ondan, tam gününde açılaydı "Doğum Günün Kutlu Olsun Zeyno " olacaktı .. 😛 Mesela iki gün sonra açılsa "Doğum Zeyno" olacak öyle yanibu arada başlık niye eksik yazılmışki doğum günün kutlu !