Fav10 Haftanın Üyeleri | 11 Kasım - 17 Kasım 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,191
Puanı
1,060
14 konu ile ücüncü olmusum gayet iyi :Z Hit de iyi gelmis, @Dosi 'yi gecmisim :A

Foruma 1.5 gün falan ugramadim bu hafta, ona ragmen mesajlarda zirvede yer almisim. :Z
Klip konuları forumun en az hit alan hatta nerdeyse hiç hit almayan bölümü. Konularımın yarısından fazlası orası olduğu için bi zahmet yani :A

Bende pek yoktum. Bu ne be, ölü halimiz bile bir sürü mesaj :A

Klip konuları forumun en az hit alan hatta nerdeyse hiç hit almayan bölümü. Konularımın yarısından fazlası orası olduğu için bi zahmet yani :A

Bende normalde spor bölümüne calisiyorum da arada böyle denk düsüyor Reyting konusu :A
Yoksa bakan eden yok gibi spor bölümüne pek.

Aynen, dis mihraklari sevmeyenler düsünsün :A @xemrexxx

Listeye girenleri tebrik ederim :)

@Aserat @Yakamoz-Asi ve @Emre Ozansoy konu sayınız çok çok fazla ayrıca tebrikler :)
------

Bu hafta yoktunuz umarım dinlendiniz Dosi hanım :)
------

@Dante 36 mesajla güzel başlangıç yaptın tebrikler daha da artması dileğiyle :)

Listeye girenleri tebrik ederim :)

@Aserat @Yakamoz-Asi ve @Emre Ozansoy konu sayınız çok çok fazla ayrıca tebrikler :)
------

Bu hafta yoktunuz umarım dinlendiniz Dosi hanım :)
------

@Dante 36 mesajla güzel başlangıç yaptın tebrikler daha da artması dileğiyle :)
Çok ihtiyacım vardı ve evet dinlendim. Uykumuda fazlası ile aldım.
Hafta içi 2 tane eğitimim olacak, biri akşam saatlerinde. Bakalım yine geçen haftaki gibi bir aktiflik mi olacak bilmiyorum

Çok yoğun ve zor bir haftaydı çok bile yazmışım. Mesaj sayımız aynı zaten şaşırtıcı. :A

Kıyamam ben sana kolay gelsin kuzum bende şaşırdım o yüzden 2 tane daha yazaydın ya dedim hayret @xemrexxx in de çenesi hiç durmuyor ama nasıl bu sayıda kaldı acaba :A

Kıyamam ben sana kolay gelsin kuzum bende şaşırdım o yüzden 2 tane daha yazaydın ya dedim hayret @xemrexxx in de çenesi hiç durmuyor ama nasıl bu sayıda kaldı acaba :A
hayatım bak @serhatt la aynı sayıda mesaj yazmışız, alfabetik olarak serhatın yukarıda yazılması gerekirken ben yazılmışım yani @Dosi yi 5000 km öteden korkutup sıralamaya etki etmişim, işte fark-ı ben :X @12.Adam @tekin @MasacRE @Yakamoz-Asi de ayağını denk alsın neticede isveçli büyücüyü korkutan onlara neler yapmaz :A:A @cookies @Royal Highness @The_Erinch @Zeyno @ozmoturk @Bully

hayatım bak @serhatt la aynı sayıda mesaj yazmışız, alfabetik olarak serhatın yukarıda yazılması gerekirken ben yazılmışım yani @Dosi yi 5000 km öteden korkutup sıralamaya etki etmişim, işte fark-ı ben :X @12.Adam @tekin @MasacRE @Yakamoz-Asi de ayağını denk alsın neticede isveçli büyücüyü korkutan onlara neler yapmaz :A:A @cookies @Royal Highness @The_Erinch @Zeyno @ozmoturk @Bully

Iyyy o yerden bitme halinle senvmi korkutacan @Dosi o öyle bir korkutur ki ruhun duymaz bee :A

@12.Adam @serhatt @tekin @Royal Highness @MasacRE @Yakamoz-Asi @Bully @cookies

Iyyy o yerden bitme halinle senvmi korkutacan @Dosi o öyle bir korkutur ki ruhun duymaz bee :A

Boşuna avutma kendini @xemrexxx
Bunun alfabe ile alakası yok, önce o mesaj sayısını yakalayan yukarda oluyor. Reaksiyon kısmındaki sıralamada ona bakıyor :A
Kim kimi korkutuyor geçen bazı arkadaşlar gördü :A @Yakamoz-Asi @Bully

Gerekli cevabı @Angelica bir güzel vermiṣ sana @xemrexxx oh olsun :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Boşuna avutma kendini @xemrexxx
Bunun alfabe ile alakası yok, önce o mesaj sayısını yakalayan yukarda oluyor. Reaksiyon kısmındaki sıralamada ona bakıyor :A
Kim kimi korkutuyor geçen bazı arkadaşlar gördü :A @Yakamoz-Asi @Bully
aaaa ne mana be 😱 türkiyede sıralama iki şekilde yapılır

1- alfabetik
2- doğum tarihi (küçük olan önce yazılır)

ayol başımıza İsveç adeti çıkarma bu forum türkiyede sonuçta :A:A
------

Gerekli cevabı @Angelica bir güzel vermiṣ sana @xemrexxx oh olsun :A
meloş teyze dikkat etsin sonuçta "totosu yere yakın olandan korkucan" diye bir laf var :A

aaaa ne mana be 😱 türkiyede sıralama iki şekilde yapılır

1- alfabetik
2- doğum tarihi (küçük olan önce yazılır)

ayol başımıza İsveç adeti çıkarma bu forum türkiyede sonuçta :A:A
------

meloş teyze dikkat etsin sonuçta "totosu yere yakın olandan korkucan" diye bir laf var :A
Forumun kendi kuralı. Ben eklemedim yani :A