Fav10 Haftanın Üyeleri | 11 Kasım - 17 Kasım 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,008
Puanı
1,060
14 konu ile ücüncü olmusum gayet iyi :Z Hit de iyi gelmis, @Dosi 'yi gecmisim :A

Foruma 1.5 gün falan ugramadim bu hafta, ona ragmen mesajlarda zirvede yer almisim. :Z
Klip konuları forumun en az hit alan hatta nerdeyse hiç hit almayan bölümü. Konularımın yarısından fazlası orası olduğu için bi zahmet yani :A

Bende pek yoktum. Bu ne be, ölü halimiz bile bir sürü mesaj :A

Klip konuları forumun en az hit alan hatta nerdeyse hiç hit almayan bölümü. Konularımın yarısından fazlası orası olduğu için bi zahmet yani :A

Bende normalde spor bölümüne calisiyorum da arada böyle denk düsüyor Reyting konusu :A
Yoksa bakan eden yok gibi spor bölümüne pek.

Aynen, dis mihraklari sevmeyenler düsünsün :A @xemrexxx

Listeye girenleri tebrik ederim :)

@Aserat @Yakamoz-Asi ve @Emre Ozansoy konu sayınız çok çok fazla ayrıca tebrikler :)
------

Bu hafta yoktunuz umarım dinlendiniz Dosi hanım :)
------

@Dante 36 mesajla güzel başlangıç yaptın tebrikler daha da artması dileğiyle :)

Listeye girenleri tebrik ederim :)

@Aserat @Yakamoz-Asi ve @Emre Ozansoy konu sayınız çok çok fazla ayrıca tebrikler :)
------

Bu hafta yoktunuz umarım dinlendiniz Dosi hanım :)
------

@Dante 36 mesajla güzel başlangıç yaptın tebrikler daha da artması dileğiyle :)
Çok ihtiyacım vardı ve evet dinlendim. Uykumuda fazlası ile aldım.
Hafta içi 2 tane eğitimim olacak, biri akşam saatlerinde. Bakalım yine geçen haftaki gibi bir aktiflik mi olacak bilmiyorum

Geçen hafta çok aktif değildim, 6.sıra fena sayılmaz. Listeye girenlere tebrikler.