Almanya'da düzenlenen Euro 2024 ile ilgili yorum ve sohbet konusu buradan yapılabilir.
Bu turnuva orta düzeydeki takımlar için bulunmaz bir fırsat ve oldukça iyi kullanıyorlar desek yanlış olmaz değil mi?2008'ten sonra bence en heyecanlı Avrupa Şampiyonası oluyor. Büyük takımlar değil de orta düzey ülke takımları çöl iyi maçlar çıkarıyor.
Bunu kapanarak da yapabilirler. Ama şimdiye kadar hiç maç boyunca savunma yapan takım görmedim. Hepsi kora kor maç yapıyor. Gerçekten çok iyi turnuvaBu turnuva orta düzeydeki takımlar için bulunmaz bir fırsat ve oldukça iyi kullanıyorlar desek yanlış olmaz değil mi?
Çekya yı yenersek önümüz açık.Avusturya bence gizli favori ve bizi güzel yer eğer devam edersek.
Fransa bu 3 maç çok zayıf futbol sergiledi gol olarak. Hollandaya yazık oldu.
Gürcistan bizden 3 yedi biz Portekiz'den 3 yedik sonuç olarak Portekiz Gürcistan'a yenilmez. Tabi top yuvarlakSon sonuçlardan sonra Türkiye, Çek'lere farklı skorla mağlup olmadığı sürece gruptan çıkıyor. (Gürcistan'ın Portekizi yenmemesi lazım.)
Slovakya Slovenya zaten berabere biteceği belliydi sabaha kadar oynasalar 0-0 keşke bizim grupta olsalardı.E grubu çok enteresan oldu. Ben ilk kez böyle bir şeye denk geldim. 4 puan alan Romanya grubu lider bitirirken, 4 puan alan Ukrayna turnuvaya veda etti.
Slovakya, Slovenya ve Hollanda en iyi 3. olarak turnuvaya devam ediyorlar. Son en iyi üçüncüyü de bizim maçlar belirleyecek.
İtalya gruplarda da doğru düzgün oynayamamıştı zaten. O son dakika golü de olmasa çıkamayacaklardı belki de.İtalya'nın oyuncularını maça zorla getirmişler sanırım.