Fav10'un 2024 yılı enleri belli oldu.
İsabet olmuşSurvivor konusu karambolde kaybolmuş
En şaşırdığım bu oldu. Forum bile yok saymaya başlamış@xemrexxx @Bully @Yakamoz-Asi
Senin aldığın o kadar 11 reaksiyonlar vardı yer alamamış ama 24 reaksiyon ile zirve ortağı olmuşsunİsabet olmuşBöylelikle bizim konular zirveye çıkmış
![]()
Aynen benim 11 reaksiyonları mideye indirmiş forumSenin aldığın o kadar 11 reaksiyonlar vardı yer alamamış ama 24 reaksiyon ile zirve ortağı olmuşsun![]()
Demi demi, en büyük şahidin bizizAynen benim 11 reaksiyonları mideye indirmiş forum
Zirvede de sensin, tebrik ederim
Hakkımla aldığım 24 reaksiyonKimseye tek bir ricada bile bulunmadım
@Yakamoz-Asi
En büyük şahitlerim siz ikinizsiniz tabii ki şahitlerim sağlam, aksini iddia eden tek bir kişi bile çıkmayacaktırDemi demi, en büyük şahidin biziz@Yakamoz-Asi
Aynen benim 11 reaksiyonları mideye indirmiş forum
Zirvede de sensin, tebrik ederim
Hakkımla aldığım 24 reaksiyonKimseye tek bir ricada bile bulunmadım
@Yakamoz-Asi
Demi demi, en büyük şahidin biziz@Yakamoz-Asi
Anketteki gibi 40’a kadar giderdi1 konu ve 2 reaksiyon ile listelerde olmak güzel.
------
Bu istememiṣ hali ise siz düṣünün istese ne olurdu.![]()
Yani.Seneye mesaj sayısı ile ilkleri zorlar. Benden söylemesi.@Bully
Tamamında olsaydım @Yakamoz-Asi zirvede olurdu, sonrasında senle ben gelebilirdikYani.
4-5 ay takılmıştı. Tamami ile olsaydı ooooooo![]()
Tamamında olsaydım @Yakamoz-Asi zirvede olurdu, sonrasında senle ben gelebilirdik
Belki seneye ilk 3'te sıralanırız, kim bilir![]()
Ben ve ilk 3?Tamamında olsaydım @Yakamoz-Asi zirvede olurdu, sonrasında senle ben gelebilirdik
Belki seneye ilk 3'te sıralanırız, kim bilir![]()
Valla son dönemde hep ilk 3'tesinBen ve ilk 3?hiç sanmam. Survivor konusunda olanlar üstlerde olur
![]()
Ne farkeder. Zar zor 5. sırada olmuşum.Valla son dönemde hep ilk 3'tesin
Survivor konusuna yazanlar avantaj sahibi tabii![]()
Ben ve ilk 3?hiç sanmam. Survivor konusunda olanlar üstlerde olur
![]()
Valla son dönemde hep ilk 3'tesin
Survivor konusuna yazanlar avantaj sahibi tabii![]()
5.sırada oldun çünkü Ocak-Ağustos arası pek aktif değildin, aktif olsan sonuç farklı olurduNe farkeder. Zar zor 5. sırada olmuşum.
Artık benim devrim kapandı![]()
![]()
Zaten bu gidişle yayından kalkacak bu reytinglerleSurvivor'u yayından kaldırtmak gerek.![]()