dün gece @bazinga 'yı Enler listesinde ilk 20'ye onu sokmayacağım hakkında rest çektim. @MasacRE ile intikam almaya karar verdik diye bize dünden sonra bir darbe daha yaptı😱 ikinizin mesajları biraz daha fazla erimiş 😱Derin Fav10'un derin admini... @bazinga
Yapacak bir şey yok...
Hiiiç uğraşamam 2. kez kutlamakla ilk kezle yetinsin beyefendi... Çok da şımartmamak lazım bunu, yoksa başımıza çıkıyor SABAR üst kurulundaki yetkilerime sulanıyor falan...@Sherlock tam 11 ayda 5 bin mesaj yazma başarısını göstererek 15.000'ler Kulübüne girdikten sonra, 1 ay gibi kısa bir sürede tekrardan 15.000'ler kulübüne girmiştir.
Kendisine tekrardan tebrikeder, bir dahaki sefere artık 15. 000'i bırakıp 20.000'e girmesini bekleriz (2 mesajcık kalmış, ben uyurken yazarsa önden yine ilk kutlayan olmuş olayım
@Araf gel kutla, sen ilkkez ama @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski ve @Maskeli Fedai 2. kez kutlasınlar
@Sherlock tam 11 ayda 5 bin mesaj yazma başarısını göstererek 15.000'ler Kulübüne girdikten sonra, 1 ay gibi kısa bir sürede tekrardan 15.000'ler kulübüne girmiştir.
Kendisine tekrardan tebrikeder, bir dahaki sefere artık 15. 000'i bırakıp 20.000'e girmesini bekleriz (2 mesajcık kalmış, ben uyurken yazarsa önden yine ilk kutlayan olmuş olayım
@Araf gel kutla, sen ilkkez ama @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski ve @Maskeli Fedai 2. kez kutlasınlar
Uğraşamam tebrikle hediyeyle@Sherlock tam 11 ayda 5 bin mesaj yazma başarısını göstererek 15.000'ler Kulübüne girdikten sonra, 1 ay gibi kısa bir sürede tekrardan 15.000'ler kulübüne girmiştir.
@Sherlock tebrik ederim daha nice 15000 ler dilerim.
Aynı anda güldürü atmayı nasıl becerdiniz 😱 @MEnes 10.000. reaksiyonunu benden kaptın
Sahur hazırlığıni haledeyim so ra herkesin bildirimlerinize bakarım
Ekli dosyayı görüntüle 79344
@Tolstoyevski @Sherlock
@Tolstoyevski video öncesi ne paylaşmışsan görünmüyor ama Sherlock'un mesajina göre oyun ile ilgili birşeyİyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Virüssüz kısmı gerçekten önemli, umarım çok uzun süre beklemeyiz bunun için... Spor dolu, sanat dolu, Galatasaray dolu mesajlar yazarız kafamız rahat bir şekilde. Ne bileyim kürt böreği falan olsun en büyük meselemiz...
Hediyeye bak be kardeşim, muhtemelen alamayacağız dediğin gibi, en azından manevi olarak hediye eden birisi çıktı. Yeni oyunu çıksın da ona yüklenelim, teşekkürler hediye için de.
@Dosi
Hediye vermemenize şaşırdım 😱 hiç beklenmedik hareketHiiiç uğraşamam 2. kez kutlamakla ilk kezle yetinsin beyefendi... Çok da şımartmamak lazım bunu, yoksa başımıza çıkıyor SABAR üst kurulundaki yetkilerime sulanıyor falan...
Neyseki forumu bırakmayıp 15.000 olmuşsunBu son mesajımdır, forumu bırakıyorum ve 14.999'lar kulübünde kalıyorum.
Biliyordum ama maksat seni de etiketlemektiUğraşamam tebrikle hediyeyle
yalnız farkındaysan sadece ENES'ler değil, @Tolstoyevski 'de aynı anda güldürü fırlatmışBari siz sormayın Dosi hanım... Her şey ama her şey ENES’lerin, SABARİST’lerin kontrolü altında. Adaşımla yine son derece bilinçli bir şekilde aynı anda, aynı hamleyi yapmışız.
@Tolstoyevski video öncesi ne paylaşmışsan görünmüyor ama Sherlock'un mesajina göre oyun ile ilgili birşey
ay yine şu kırt böreği mevzusu geçmiş
Ne detayı? diyorum ya foto görünmüyor bendeEski sen olsa anında detayı fark ederdi @Sherlock bile fark etmişken, ama yorgunsun tabi bir de gece haliyle doğaldır
Kendin çözene kadar söylemek yok, @Sherlock zaten dünden razı hayatta söylemez çöz ki olayı egzersiz olsun işlemeyen demir pas tutarmışNe detayı? diyorum ya foto görünmüyor bende
Ben eski ben değilim zaten