🕵Sherlock 15.000'ler Kulübünde! 🕵#EvdeKal #SABAR

Kendin çözene kadar söylemek yok, @Sherlock zaten dünden razı hayatta söylemez çöz ki olayı egzersiz olsun işlemeyen demir pas tutarmış :A
Açmam gereken klip konuları, yorumlamam gereken 1 dizi ve eğer kapanmamışsa oylamam gereken şarkılar var. Belki iftardan sonra 🙄

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
@Sherlock tam 11 ayda 5 bin mesaj yazma başarısını göstererek 15.000'ler Kulübüne girdikten sonra, 1 ay gibi kısa bir sürede tekrardan 15.000'ler kulübüne girmiştir.
Kendisine tekrardan tebrikeder, bir dahaki sefere artık 15. 000'i bırakıp 20.000'e girmesini bekleriz :Z (2 mesajcık kalmış, ben uyurken yazarsa önden yine ilk kutlayan olmuş olayım :A
@Araf gel kutla, sen ilkkez ama @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski ve @Maskeli Fedai 2. kez kutlasınlar :A
Söz konusu @Sherlock beyciğim bile olsa ikinci kez kutlayacak değilim :A Bir kez kutladık işte yeter, 20 bin olsun öyle gelsin karşımıza :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
ben bir kaç farklı kulübe 2. kez girmememe rağmen sen bana hediyeyle gelmedin. Buna beklemiyordum zaten :A
E yani düşün işte bak yeni kulüplere bile hediye vermeyen adam bir de aynı kişinin tekrar girdiği kulübe girmesine mi hediye verecek :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hiiiç uğraşamam 2. kez kutlamakla ilk kezle yetinsin beyefendi... :A Çok da şımartmamak lazım bunu, yoksa başımıza çıkıyor SABAR üst kurulundaki yetkilerime sulanıyor falan... :A
Yoldaşımla aynı fikirde olmamız.. :A @Dosi @Sherlock
Söz konusu @Sherlock beyciğim bile olsa ikinci kez kutlayacak değilim :A Bir kez kutladık işte yeter, 20 bin olsun öyle gelsin karşımıza :A

Yoldaşlarım tam senkron halinde doğru olanı yapmışlar, olması gereken de bu. :A

Hediye vermemenize şaşırdım 😱 hiç beklenmedik hareket :A

Neyseki forumu bırakmayıp 15.000 olmuşsun :A

Biliyordum ama maksat seni de etiketlemekti :A

yalnız farkındaysan sadece ENES'ler değil, @Tolstoyevski 'de aynı anda güldürü fırlatmış :A
Tabi ki bir kez verdiğim hediyeyi bir daha vermezdim, bunu sen de biliyorsun... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Nice 15 binlere dilerim virüssüz ve huzurlu bir karanlık dünyada :A @Sherlock

Maddi olarak gücümüz yetmeyecek olsa bile manevi olarak almış kabul et :A

HqzAmdKTgexKUGRVDLodIjw20m4L_8dm3WEIYRrOd8dlNoEkr2jZexaA4q1z6gbSYqSBY2nzZ0SI=w367-h400

Nice 15 binlere dilerim virüssüz ve huzurlu bir karanlık dünyada :A @Sherlock

Maddi olarak gücümüz yetmeyecek olsa bile manevi olarak almış kabul et :A

HqzAmdKTgexKUGRVDLodIjw20m4L_8dm3WEIYRrOd8dlNoEkr2jZexaA4q1z6gbSYqSBY2nzZ0SI=w367-h400

@Dosi :A
Aynı mesajmış meğerse :T: @Sherlock

o değilde zamanında görmüşüm fotoyu ama şuan görünmüyor eskisinde de 😱

Jetonunuzun ilk kez geç düştüğünü görüyorum Dosi hanım, şaşırtıyorsunuz bizi. :A @Tolstoyevski
Yine düşmeyebilirdi de @Tolstoyevski ipicu verdi sayılır :F Haftalardır evin önünden ötesine çıkmamışım, oruç baya geç açiyoruz, açtıktan sonra yorgunluk çöküyor. Jeton düşmemesi normal :T:
artı bu telefonda çok detayli dolanamiyorum artık forumda.Yani geçerli bahanelere sahibim :A