📌 ⭐ 2021 Fav10 Enleri Belli Oldu🏅

Listeye giren herkesi tebrik ederim. 🥳

@Dosi hanım ellerinize sağlık, büyük emek verdiniz başından sonuna kadar. Üşengeç tayfanın liste yapmasını sağlamak bile başlı başına bir emektir.
Teşekkürler 🤗 Sen ve @MEnes 'e extra tarife yapmasaydım belki bu listeler olmayacaktı

@Yakamoz-Asi 'ye bir miktar yardım etmiştim ama ona hazır taslak verilmedi ilk kez yapıldı diye

@Dosi cim emeklerin ve sabrın için teşekkürler, sonuçlar beni pek memnun etmese de keyifli bir süreç oldu.

Reactions: Dosi
@Özgür derecelere girdin. Birinciliğin var. Buraya gel

Reactions: Özgür
En iyi yönetici, yorumcu üye ve en tarafsız üye kategorilerinde derece almama sevindim. Yıllardır forumdayım ama sanırım ilk defa bir listede böyle yer ediniyorum. Üstelik yine az aktiflikle.
Ama bu sene az ve öz konuştum ondandır.
İz bırakabildiysem ne mutlu.
Teşekkür ederim herkese.

Ve @Dosi
Hem emeğin için teşekkür ediyorum hem de listeye damga vurmandan ötürü tebrik ediyorum.

Bu sene çok güzel dağılım olmuş. Bir çok yeni isimler ön plana çıkmış. Aktifliğin az olmasına rağmen cidden iyi iz bırakmışsın. Bu konuda tebrik ederim ben de seni

Şu sıralar yoğun olmana rağmen listeni yaptığın içinde teşekkürler 🤗

Reactions: Özgür
Evet çeşitlilik açısından çok güzel olmuş her isim var neredeyse.
Teşekkür ederim.

Sen yaparsın da ben hazırlamaz mıyım liste.

En ciddi üye bile seçilememişim.

Bu arada @bazinga eskiden benimle "ciddi üye" kategorisinde yarışırdı, şimdi ismi bile geçmemiş, ilginç. Büyük bir gelişme var kendisinde.
Bakın ne buldum, geçen sene @emreemreu birinci oldu diye kendisi olamayınca burun kıvıran @Araf bu sene ciddi seçildi diye burun kıvırdı.Daha ne yapalım?

Bu sene @bazinga geri ciddi kısmına geldi. Tam istediği gibi

@Yakamoz-Asi @Tolstoyevski