📌 ⭐ 2021 Fav10 Enleri Belli Oldu🏅

Alınmaların o dönem meşhurdu, bilmezmiyiz :A @xdragxx
Belkide bu yüzden yaklaşık 1 ay sonrası ara vermiştin :A
Aynı şey senin için geçerli eğer benim için böyleyse, hatta "benim yüzümden mi gittin" diye sormuşluğun var. :A Gidişime alınmıştın. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynı şey senin için geçerli eğer benim için böyleyse, hatta "benim yüzümden mi gittin" diye sormuşluğun var. :A Gidişime alınmıştın. :A
Bence kesinlikle bundan dolayı gitmiştin :A biraz heyheylerin üstündeydi o dönem :A

• İlginç
Reactions: Araf
Bence kesinlikle bundan dolayı gitmiştin :A biraz heyheylerin üstündeydi o dönem :A
Aynen, üniversite dönemimde de ders çalışmak için değil, alındığım için gittim. :A Ders çalışmıyoruz hiç şimdi biz, sabah akşam alınıyoruz, ondan kaçıyoruz. :A

• Güldürdün
Aynen, üniversite dönemimde de ders çalışmak için değil, alındığım için gittim. :A Ders çalışmıyoruz hiç şimdi biz, sabah akşam alınıyoruz, ondan kaçıyoruz. :A
Şimdi yine kaçar gidersin. Uzatmayayım :A :A

• İlginç
Durduk yere yapmam bu bir, laf sokma durumu oluyor evet :A
Durduk yere yapıyorsun, içinde biriktirdiklerini laf sokmayla vuruyorsun, fark etmedin sanma ama merak etme, tartışmaya girmeyeceğim, gerek yok çünkü. Laflarını soktun, rahatladın ve bitti. :A
Kadınlar böyledir neylersin :A tribini, fırçasını atıp uzaklaşırlar :A @Yakamoz-Asi
Bırakalım rahatlasın, kendi kendine konuşup, içindekileri boşaltıp gitti. İçini boşaltmasa ilerleyen zamanlarda boşaltmaya çalışırdı, aradan çıkmış oldu. :A

Durduk yere yapıyorsun, içinde biriktirdiklerini laf sokmayla vuruyorsun, fark etmedin sanma ama merak etme, tartışmaya girmeyeceğim, gerek yok çünkü. Laflarını soktun, rahatladın ve bitti. :A

Bırakalım rahatlasın, kendi kendine konuşup, içindekileri boşaltıp gitti. İçini boşaltmasa ilerleyen zamanlarda boşaltmaya çalışırdı, aradan çıkmış oldu. :A
1 buçuk sene içinde bırakmak benlik değil ama :A en fazla 1 hafta belki tutarım. O süre bile çok :A yanlış analiz.

• İlginç
1 buçuk sene içinde bırakmak benlik değil ama :A en fazla 1 hafta belki tutarım. O süre bile çok :A yanlış analiz.
Doğru analiz yapıyorum aslında, malzeme bulunca yapıştırdın işte. Her şey doğaçlama gelişti belki ama sonuç olarak içinde tuttuklarını dışa vurdun. :A

• Güldürdün
Doğru analiz yapıyorum aslında, malzeme bulunca yapıştırdın işte. Her şey doğaçlama gelişti belki ama sonuç olarak içinde tuttuklarını dışa vurdun. :A
E ben bunları zaten sana ayrı demiştim. Ne alaka içimde tutma :A
Şimdiki yorumlarda uydu o ayrı :A alınma kısmına sen değindin. Es geçemedim :A

@MEnes sessizce ilk kategoriye göz at ve… say my n…

Bu senenin değerlendirmesini yaparım birazdan kendi adıma yani ama @DarkLegenD ’i sollamışız o yeter, boynuz kulağı geçmedi henüz :Z
Söyledim... :A
------

Teşekkürler 🤗 Sen ve @MEnes 'e extra tarife yapmasaydım belki bu listeler olmayacaktı :A
@Yakamoz-Asi 'ye bir miktar yardım etmiştim ama ona hazır taslak verilmedi ilk kez yapıldı diye :A
Ekstra tarifen işe yaradı evet, teşekkürler Zey... :A

• Güldürdün
Bu sene o çıkışın devamı gelmeyecek büyük ihtimalle ama 2021 için beni bu dala layık gören herkese teşekkür ediyorum.

@bazinga 'nın şansına bak, hem birincilik hem de dereceye girdiği her kategoride hep birileri ile paylaşmış. Sadece benle olan kısımda 1 oy ile geçmiş beni. Sayım yaparken baya önde giderken ard arda liste atan @Cervantes @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ün oyları ile beni geçti :A birisi benide yazsa orda da paylaşacaktı :A sabırlı kısmındaki birinciliğim yılllar sonra yok oldu :A
Bence büyük hata adminimiz daha önce de birinci olmalıymış :A
İyimser ve Duygusallıkta İlk 3 e adımı yazdırmışım..Birde en büyük süpriz kendi adıma gülümseten ise Edi ve Büdü ile Avatarda İlk 3 de yer almak oldu :Z:Z

Ama gerçekten gönülden beklediğim bir kategori vardı ama başaramamışım..Üzüldüm.:bilmem:

Uğraş gerektiren ve önemli bir etkinlikti, Emeğine ve özenine Sağlık @Dosi :ok::love1:

Kategorilerde dereceye giren herkesi tebrik ederim.

Özellikle
Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi
- Gerekli24 -

2020 yılında forumumuza üye olan kısa sürede kaliteli yorumları ile dikkat çeken Gerekli24 en çok oyu alarak yılın en iyi çıkış yapan üyesi oldu.
1) Gerekli24 (21 Oy) @Gerekli24
2) @EmreCan (19 Oy) @EmreCan
3) @slhttnmtl (17 Oy) @slhttnmtl
4) Cervantes (13 Oy) @Cervantes
5) BARON男爵 (12 Oy) @BARON男爵

Bu kategori çok önemli..Forumun geleceği ve 10 yıllık yüzlerin arkasından gelecek isimler çok değerli.
Özellikle tebrikin için teşekkürler abim. Bankacı olunca geleceği yatırımı iyi düşünüyorsun :A
Avatarında benim kedi var. Kopya çekmek oluyor bu :A etkisini göstermiş :A @12.Adam @Yakamoz-Asi @Cervantes @Gerekli24
Kullanıcı adında 1 kez zirve oldum sadece :A yinede dereceye girmek güzel :A
Sen her sene 2. oluyordun. Bu kez kazanmana sevindim :A
@Tolstoyevski nin kız kulesi avatarı yeter :A Sana da vermiştim galiba ikiniz
En iyi çıkış yapan üyelerde @Gerekli24 tebrik ederim. Futbol yorumların ile bizlerle kaynaşman uzun sürmemişti. Yakında 2 senelik üye olmuş olacaksın :A

@BARON男爵 ve @Cervantes ikinizde daha üye olalı 1 sene olmasına rağmen iyi iz bırakıp dereceye girmiş oldunuz. Umarım forum aktifliğiniz hep devam eder :Z
Son zamanlarda zaten sadece futbola döndüm :A Teşekkürler :love1:

Bu sene o çıkışın devamı gelmeyecek büyük ihtimalle ama 2021 için beni bu dala layık gören herkese teşekkür ediyorum.

Özellikle tebrikin için teşekkürler abim. Bankacı olunca geleceği yatırımı iyi düşünüyorsun :A

Adminden çok biz laf işitiyoruz ama. Tartışmalar vs hep bizim soğukkanlılığımız ile çözüldü. Sabırlı kısmını çok ama çok hakettim senelerce :A eskileri bilmiyorsun, bu yüzden normal :A 2. olmakta iyi

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24

Elbette sizler önemlisiniz.. Aylardır foruma üye olan yok.. Oluyorsada yazan yok... Yıllardır aynı insanlarla yaşamaya devam ediyor.. O yüzden sizler çok değerlisiniz.

• Harika
Reactions: Gerekli24
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Araf @bazinga
Yılın En İyi Yöneticisi: @Dosi
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Dosi
En Çalışkan Üye : @Dosi
En İyi Yorumcu Üye : @Araf
En Güzel Kullanıcı Adı,En Filzoof Üye: @Tolstoyevski
Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi : @Gerekli24
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy
En Özlenilen Üye: @Bully

En Sabırlı Üye: @bazinga
En Geveze Üye: @serhatt
En İyimser Üye: @Angelica
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye: @DarkLegenD
En Duygusal Üye: @Angelica
En Fanatik Üye: @xdragxx
En Sinirli Üye: @DarkLegenD
En Ciddi Üye: @Araf @bazinga
En Tarafsız / Objektif Üye: @bazinga @Özgür

ile sıralamada bulunan herkese tebrikler..emeğine sağlık @Dosi keyifli etkinlik yapıldı herkese teşekkürler 🤗