📌 ⭐ 2021 Fav10 Enleri Belli Oldu🏅

@EmreCan neden Fransız kalmış konuya 😱

Cimri @emreemreu nerde konuya reaksiyonum. Okadar uğraştık :bağır:
Ne yazsam bilemedim ama daha iyi listeleri hak ediyorum ben hakkımı vermiyorsunuz :(
En iyi çıkış yapan üyelerde 2. yaptığınız kişiye iyi bakın işte . :A Adam listeye girdiği konuya Fransız kalıyor. :A
Nazar etme nolur iste senin de olur :A
Skandal resmen :A bunun bedelini ödetiriz :A
bedeli ben ödetirim sana ve fatihe :A
@EmreCan gel buraya çabuk , açıklama bekliyoruz senden. :A
Yancısın sen yancıııı :A
Belki balkon konuşması hazır ediyor :A gevezeliktede llsteye girdi nede olsa :A

Ben gidip biraz uyuyayım. Geç uyuyup erken kalktım malum :A
Hayırlı geceler sana dosi :A Ne balkon konuşması be 😱
Sana iyi uykular o zaman . :A @EmreCan ne palavra atıp da kendimi aklasam diye düşünüyordur . :A
Ben ne zaman palavra attım ayıp sana :A

Yoo cidden okumadım kim ne kazanmış hiçbirini bilmiyorum. :F
Yönetici konu beğenme çalışkanlık ve avatar ben :A sabırda 1 oy ile zirve gitti :A
Kullanıcı adı ve filozof Tols, duygusal ve iyimser Angelica, özlenilen Bully. Çıkış yapan Gerekli. Karamsar eleştiri ve sinirli DarkLegenD :A yorumcu Araf (özgür ikinci) objektif Özgür ve bazinga, sabırlı bazinga, geveze serhat :A ciddi üye Araf ve bazinga, aktif Emre Ozansoy, fanatik xdragxx
Hepsi bu kadar :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Yönetici konu beğenme çalışkanlık ve avatar ben :A sabırda 1 oy ile zirve gitti :A
Kullanıcı adı ve filozof Tols, duygusal ve iyimser Angelica, özlenilen Bully. Çıkış yapan Gerekli. Karamsar eleştiri ve sinirli DarkLegenD :A yorumcu Araf (özgür ikinci) objektif Özgür ve bazinga, sabırlı bazinga, geveze serhat :A ciddi üye Araf ve bazinga, aktif Emre Ozansoy, fanatik xdragxx
Hepsi bu kadar :A
@Araf en iyi yorumcu mu :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Araf and Dosi
Listeye giren herkesi tebrik ederim. 🥳

@Dosi hanım ellerinize sağlık, büyük emek verdiniz başından sonuna kadar. Üşengeç tayfanın liste yapmasını sağlamak bile başlı başına bir emektir. :A

• Harika
Reactions: Dosi