📌 ⭐ 2021 Fav10 Enleri Belli Oldu🏅

Yorulmadın mı hep @Tolstoyevski 'yi haşlamaktan. Adamcağız yara bere içinde 2022'ye dua ederek girmiş "Allahım beni Dosi'nin gazabından koru" diye. :A
Onun yalanlarına kanma :A beni yoran ve üzen hep o :A
Haşlama sevmem. Seversemde tek biri değil, bir çok kişi haşlanır :A

En ortalık bozan, tehlikeli, kaos fitilini ateşleyen vs vs hepsi onda. Vah vay, kanmışsınız :(
Kuru iftira görüyorsun :( @Yakamoz-Asi ben hep @Dosi ye baka baka böyle oldum hem üzüm misali demişler, yani ondan kopya çekmek manasında. Kopya derken şey Yani aslında o benden kopya çekiyor genelde ama şey neyse :A :S 🤒🤕

Kuru iftira görüyorsun :( @Yakamoz-Asi ben hep @Dosi ye baka baka böyle oldum hem üzüm misali demişler, yani ondan kopya çekmek manasında. Kopya derken şey Yani aslında o benden kopya çekiyor genelde ama şey neyse :A :S 🤒🤕
Yeni yıl konusunda bile kim kopyacı, kim çalıyor gören gördü :A @Cervantes 2021 yeni yıl konusunada bak. Yazıdan fotoya herşeyi çalmış benden :T:

Yeni yıl konusunda bile kim kopyacı, kim çalıyor gören gördü :A @Cervantes 2021 yeni yıl konusunada bak. Yazıdan fotoya herşeyi çalmış benden :T:
Yahu o süper güçlerini kullanıp zamanda ileri giderek sen benim konumu (ç)almışsan ben ne yapabilirim ki :bilmem: :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Kahve içtim uyku tutmuyor ben de işssizlik yapıyorum :bilmem: :A @Cervantes

@Cervantes hakkını helal etsin uğraşmadan duramıyorum gece gece uyku gelmeyince :A Ama tamam abarttım bu kez sanırım en iyisi o gelmeden tüyeyim hadi iyi uykular foruma :A :S

Hadi diğerleri neyse ama bu ikisi ne böyle ? 😡 Güzelim avatarıma yazık etmişsin .:( Çabaların boşa gitti , tabii ki bu mükemmel avatarımı değiştirmeyeceğim senin inadına.:Z @Dosi @Yakamoz-Asi