Benim sürekli kullandığım bir kaç avatar var. Kedi geçen senede kazandığı için yıl geneli olarak en çok kullanacağım avatar olacakBence kedi alacağını aldı. Yenilemek gerek.
Benim sürekli kullandığım bir kaç avatar var. Kedi geçen senede kazandığı için yıl geneli olarak en çok kullanacağım avatar olacakBence kedi alacağını aldı. Yenilemek gerek.
Benim sürekli kullandığım bir kaç avatar var. Kedi geçen senede kazandığı için yıl geneli olarak en çok kullanacağım avatar olacak
Bak artık senide 'haşlarım'. Uğraşma benleÇalışmalara devam o zaman @Tolstoyevski
Bak artık senide 'haşlarım'. Uğraşma benle
Onun yalanlarına kanma beni yoran ve üzen hep oYorulmadın mı hep @Tolstoyevski 'yi haşlamaktan. Adamcağız yara bere içinde 2022'ye dua ederek girmiş "Allahım beni Dosi'nin gazabından koru" diye.
Onun yalanlarına kanma beni yoran ve üzen hep o
Haşlama sevmem. Seversemde tek biri değil, bir çok kişi haşlanır
En ortalık bozan, tehlikeli, kaos fitilini ateşleyen vs vs hepsi onda. Vah vay, kanmışsınızAh benim haşlamalık @Tolstoyevski kardeşim. 2021 nasıl bittiyse 2022 öyle devam.
En ortalık bozan, tehlikeli, kaos fitilini ateşleyen vs vs hepsi onda. Vah vay, kanmışsınız
Ben de kaçayım herkes uyudu artık. Bir ben kaldım evdeHiç öyle bir izlenim vermiyor ama.
Neyse ben sizi haşlamakla başbaşa bırakayım.
Kuru iftira görüyorsun @Yakamoz-Asi ben hep @Dosi ye baka baka böyle oldum hem üzüm misali demişler, yani ondan kopya çekmek manasında. Kopya derken şey Yani aslında o benden kopya çekiyor genelde ama şey neyse :S 🤒🤕En ortalık bozan, tehlikeli, kaos fitilini ateşleyen vs vs hepsi onda. Vah vay, kanmışsınız
Yeni yıl konusunda bile kim kopyacı, kim çalıyor gören gördü @Cervantes 2021 yeni yıl konusunada bak. Yazıdan fotoya herşeyi çalmış bendenKuru iftira görüyorsun @Yakamoz-Asi ben hep @Dosi ye baka baka böyle oldum hem üzüm misali demişler, yani ondan kopya çekmek manasında. Kopya derken şey Yani aslında o benden kopya çekiyor genelde ama şey neyse :S 🤒🤕
Yahu o süper güçlerini kullanıp zamanda ileri giderek sen benim konumu (ç)almışsan ben ne yapabilirim kiYeni yıl konusunda bile kim kopyacı, kim çalıyor gören gördü @Cervantes 2021 yeni yıl konusunada bak. Yazıdan fotoya herşeyi çalmış benden
Dark ile kafayı bozmuşsun. Avatarında bile avatarım var hırsızYahu o süper güçlerini kullanıp zamanda ileri giderek sen benim konumu (ç)almışsan ben ne yapabilirim ki
Belki de asıl sen benim avatarımdan kedimi çalmışsındır, kim bilirDark ile kafayı bozmuşsun. Avatarında bile avatarım var hırsız
Hadi diğerleri neyse ama bu ikisi ne böyle ? 😡 Güzelim avatarıma yazık etmişsin . Çabaların boşa gitti , tabii ki bu mükemmel avatarımı değiştirmeyeceğim senin inadına. @Dosi @Yakamoz-Asi@Cervantes hakkını helal etsin uğraşmadan duramıyorum gece gece uyku gelmeyince Ama tamam abarttım bu kez sanırım en iyisi o gelmeden tüyeyim hadi iyi uykular foruma :S
@EmreCan neden Fransız kalmış konuya 😱Hadi diğerleri neyse ama bu ikisi ne böyle ? 😡 Güzelim avatarıma yazık etmişsin . Çabaların boşa gitti , tabii ki bu mükemmel avatarımı değiştirmeyeceğim senin inadına. @Dosi @Yakamoz-Asi
En iyi çıkış yapan üyelerde 2. yaptığınız kişiye iyi bakın işte . Adam listeye girdiği konuya Fransız kalıyor.
Skandal resmen bunun bedelini ödetirizEn iyi çıkış yapan üyelerde 2. yaptığınız kişiye iyi bakın işte . Adam listeye girdiği konuya Fransız kalıyor.
@EmreCan gel buraya çabuk , açıklama bekliyoruz senden.Skandal resmen bunun bedelini ödetiriz
Belki balkon konuşması hazır ediyor gevezeliktede llsteye girdi nede olsa@EmreCan gel buraya çabuk , açıklama bekliyoruz senden.