Benim sürekli kullandığım bir kaç avatar var. Kedi geçen senede kazandığı için yıl geneli olarak en çok kullanacağım avatar olacakBence kedi alacağını aldı. Yenilemek gerek.![]()
Benim sürekli kullandığım bir kaç avatar var. Kedi geçen senede kazandığı için yıl geneli olarak en çok kullanacağım avatar olacakBence kedi alacağını aldı. Yenilemek gerek.![]()
Benim sürekli kullandığım bir kaç avatar var. Kedi geçen senede kazandığı için yıl geneli olarak en çok kullanacağım avatar olacak![]()
Bak artık senide 'haşlarım'. Uğraşma benleÇalışmalara devam o zaman @Tolstoyevski![]()
Bak artık senide 'haşlarım'. Uğraşma benle![]()
Onun yalanlarına kanmaYorulmadın mı hep @Tolstoyevski 'yi haşlamaktan. Adamcağız yara bere içinde 2022'ye dua ederek girmiş "Allahım beni Dosi'nin gazabından koru" diye.![]()
Onun yalanlarına kanmabeni yoran ve üzen hep o
Haşlama sevmem. Seversemde tek biri değil, bir çok kişi haşlanır![]()
En ortalık bozan, tehlikeli, kaos fitilini ateşleyen vs vs hepsi onda. Vah vay, kanmışsınızAh benim haşlamalık @Tolstoyevski kardeşim. 2021 nasıl bittiyse 2022 öyle devam.![]()
En ortalık bozan, tehlikeli, kaos fitilini ateşleyen vs vs hepsi onda. Vah vay, kanmışsınız![]()
Ben de kaçayımHiç öyle bir izlenim vermiyor ama.
Neyse ben sizi haşlamakla başbaşa bırakayım.![]()
Kuru iftira görüyorsunEn ortalık bozan, tehlikeli, kaos fitilini ateşleyen vs vs hepsi onda. Vah vay, kanmışsınız![]()
Yeni yıl konusunda bile kim kopyacı, kim çalıyor gören gördüKuru iftira görüyorsun@Yakamoz-Asi ben hep @Dosi ye baka baka böyle oldum hem üzüm misali demişler, yani ondan kopya çekmek manasında. Kopya derken şey Yani aslında o benden kopya çekiyor genelde ama şey neyse
:S 🤒🤕
Yahu o süper güçlerini kullanıp zamanda ileri giderek sen benim konumu (ç)almışsan ben ne yapabilirim kiYeni yıl konusunda bile kim kopyacı, kim çalıyor gören gördü@Cervantes 2021 yeni yıl konusunada bak. Yazıdan fotoya herşeyi çalmış benden
![]()
Dark ile kafayı bozmuşsun. Avatarında bile avatarım var hırsızYahu o süper güçlerini kullanıp zamanda ileri giderek sen benim konumu (ç)almışsan ben ne yapabilirim ki![]()
![]()
Belki de asıl sen benim avatarımdan kedimi çalmışsındır, kim bilirDark ile kafayı bozmuşsun. Avatarında bile avatarım var hırsız![]()
Hadi diğerleri neyse ama bu ikisi ne böyle ? 😡 Güzelim avatarıma yazık etmişsin .@Cervantes hakkını helal etsin uğraşmadan duramıyorum gece gece uyku gelmeyinceAma tamam abarttım bu kez sanırım en iyisi o gelmeden tüyeyim hadi iyi uykular foruma
:S
@EmreCan neden Fransız kalmış konuya 😱Hadi diğerleri neyse ama bu ikisi ne böyle ? 😡 Güzelim avatarıma yazık etmişsin .Çabaların boşa gitti , tabii ki bu mükemmel avatarımı değiştirmeyeceğim senin inadına.
@Dosi @Yakamoz-Asi
En iyi çıkış yapan üyelerde 2. yaptığınız kişiye iyi bakın işte .
Skandal resmenEn iyi çıkış yapan üyelerde 2. yaptığınız kişiye iyi bakın işte .Adam listeye girdiği konuya Fransız kalıyor.
![]()
Belki balkon konuşması hazır ediyor@EmreCan gel buraya çabuk , açıklama bekliyoruz senden.![]()