📌 ⭐ 2021 Fav10 Enleri Belli Oldu🏅

Listeye giren herkesi tebrik ederim. 🥳

@Dosi hanım ellerinize sağlık, büyük emek verdiniz başından sonuna kadar. Üşengeç tayfanın liste yapmasını sağlamak bile başlı başına bir emektir. :A
Teşekkürler 🤗 Sen ve @MEnes 'e extra tarife yapmasaydım belki bu listeler olmayacaktı :A
@Yakamoz-Asi 'ye bir miktar yardım etmiştim ama ona hazır taslak verilmedi ilk kez yapıldı diye :A

@Dosi cim emeklerin ve sabrın için teşekkürler, sonuçlar beni pek memnun etmese de keyifli bir süreç oldu. :Z

• Harika
Reactions: Dosi
En iyi yönetici, yorumcu üye ve en tarafsız üye kategorilerinde derece almama sevindim. Yıllardır forumdayım ama sanırım ilk defa bir listede böyle yer ediniyorum. Üstelik yine az aktiflikle. :A Ama bu sene az ve öz konuştum ondandır. :A İz bırakabildiysem ne mutlu. :bhr: Teşekkür ederim herkese.

Ve @Dosi :bhr: Hem emeğin için teşekkür ediyorum hem de listeye damga vurmandan ötürü tebrik ediyorum. :Z

• Harika
En iyi yönetici, yorumcu üye ve en tarafsız üye kategorilerinde derece almama sevindim. Yıllardır forumdayım ama sanırım ilk defa bir listede böyle yer ediniyorum. Üstelik yine az aktiflikle. :A Ama bu sene az ve öz konuştum ondandır. :A İz bırakabildiysem ne mutlu. :bhr: Teşekkür ederim herkese.

Ve @Dosi :bhr: Hem emeğin için teşekkür ediyorum hem de listeye damga vurmandan ötürü tebrik ediyorum. :Z
Bu sene çok güzel dağılım olmuş. Bir çok yeni isimler ön plana çıkmış. Aktifliğin az olmasına rağmen cidden iyi iz bırakmışsın. Bu konuda tebrik ederim ben de seni :bhr:
Şu sıralar yoğun olmana rağmen listeni yaptığın içinde teşekkürler 🤗

• Harika
Reactions: Özgür
Bu sene çok güzel dağılım olmuş. Bir çok yeni isimler ön plana çıkmış. Aktifliğin az olmasına rağmen cidden iyi iz bırakmışsın. Bu konuda tebrik ederim ben de seni :bhr:
Şu sıralar yoğun olmana rağmen listeni yaptığın içinde teşekkürler 🤗
Evet çeşitlilik açısından çok güzel olmuş her isim var neredeyse. :A Teşekkür ederim. :bhr:

Sen yaparsın da ben hazırlamaz mıyım liste. :bhr:

• Harika
En ciddi üye bile seçilememişim. :)

Bu arada @bazinga eskiden benimle "ciddi üye" kategorisinde yarışırdı, şimdi ismi bile geçmemiş, ilginç. Büyük bir gelişme var kendisinde. :)
Bakın ne buldum, geçen sene @emreemreu birinci oldu diye kendisi olamayınca burun kıvıran @Araf bu sene ciddi seçildi diye burun kıvırdı.Daha ne yapalım? :bilmem:
Bu sene @bazinga geri ciddi kısmına geldi. Tam istediği gibi :A
@Yakamoz-Asi @Tolstoyevski

• Güldürdün