🍒🍒65.000'ler Kulübüdeyim (Temmuz)| 70.000'ler Kulübündeyim (Ağustos)🍒🍒

Moderatör olduktan sonra sana ayrı bir hava gelmiş zaten, tabii söylenmezsin. Yeşil yeşil dolanıyorsun ortalıklarda.
Yok biz ona doymuşluk diyoruz

en sevdiğim renk mavi ama kırmızıda havalı renk

Reactions: Araf
Mavi iyidir şimdilik. Belki civciv sarısı da olabilir.

Sen de moderatör olmuştun bak, hiç hava sezmedim. Hatta rengin bile fark edilmiyor. Kamuflaj gibi.
Basamak basamak gidiyoruz bakalım ama maviden farkımız yok

Reactions: Araf
Mavi iyidir şimdilik. Belki civciv sarısı da olabilir.

Sen de moderatör olmuştun bak, hiç hava sezmedim. Hatta rengin bile fark edilmiyor. Kamuflaj gibi.
Halkın adamı kalmaya devam ettik, @Dosi gibi kraliyet moduna geçmedik demek ki

Reactions: Araf and Dosi
Tebrikler queen @Dosi

En sevdiğim sizin şarkıyı hediye ediyorum.

Reactions: Dosi
Tebrikler queen @Dosi

En sevdiğim sizin şarkıyı hediye ediyorum.

Teşekkürler
Bu şarkıyı geçtiğimiz senelerde keşfettim, yarışmayı takip etmediğim dönemde yarışmış ve her işe giderken muhakkak yolda bir doz alıyordum. Çok iyi bir şarkı 😍

Reactions: Ahmed
Teşekkürler
Bu şarkıyı geçtiğimiz senelerde keşfettim, yarışmayı takip etmediğim dönemde yarışmış ve her işe giderken muhakkak yolda bir doz alıyordum. Çok iyi bir şarkı 😍
Sevdiğin bir şarkıyı atmışım bilmeden, çok sevindim. Benim için de en güzel İsevç şarkısı.

O kadar hızlı gidiyorsun ki hediye yetiştiremiyoruz.
Tebrikler nice güzel mesajlara.
@Dosi

O kadar hızlı gidiyorsun ki hediye yetiştiremiyoruz.
Tebrikler nice güzel mesajlara.
@Dosi

Teşekkürler

Aleyna Tilki'nin en az sevdiğim şarkısı. Sanki daha önce vermiştin

Bu kez bol hediye gelmiş sevdim

Geçen gün eski kutlama konularını gezerken görmüştüm, geçen seneden bu seneye baya mesaj yazmışsın. Bu dönemde daha da çok yazarsın, çünkü etkinlikler aldı başını gidiyor.
Tebrikler, nice mesajlara.
@Dosi

Hediyelerim harika teşekürler

Bu şarkının hikayesi var. Aktif olduğum dönemde @Bully yarışırken Gökhan Türkmen ile yarışıyordu ve ilk kez Gökhan'ı ozaman duymuştum ve yeni yeni sevmeye başlamıştım. Sonra o dönem bir gün evde TV açıkken bu klip çıktı, dinlerken ne güzel sesi varmış bu adamın deyip şarkıda harikaymış demiştim. Şarkının sonunda adı geçince, aaa bu adam Bully'nin yarışmacısı demiştim
o günden sonra dinlediğim bir isim oldu ve Gökhan Türkmen'in en sevdiğim şarkısıdır bu.

Diğer hediyelerde sevdiğim sahneler

Reactions: Emre Ozansoy
Genelde kutlama konusunda Bilal Sonses hediye ediyordum sana ama bu sefer farklı olsun dedim, aklıma da bir şey gelmeyince 'Bu Şarkıcının En Sevdiğim Şarkısı' kopya çektim.

Genelde kutlama konusunda Bilal Sonses hediye ediyordum sana ama bu sefer farklı olsun dedim, aklıma da bir şey gelmeyince 'Bu Şarkıcının En Sevdiğim Şarkısı' kopya çektim.
Vay iyi yerden kopya çekmişsin

Bazı isimler bir çok şarkı olunca genelde o an aklıma geleni yazıyorum ama bu tam olarak en sevdiğim şarkısı hatta en sevdiğim şarkılarda üstlerde

Reactions: Emre Ozansoy
Hadi tebrikler

İsveç'te Kraliyet ailesi sembolik olarak da olsa devam ediyor, yani doğaldır o moda girmesi.
Zaten kendisi de İsveç milliyetçisi olduğundan şaşırmamak gerekir, kraliyet ailesiyle iyi ilişkileri varmış üstelik
@Dosi

Reactions: Araf and Dosi