🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Açığa çıktık sonunda demek… :A

Teşekkür ederim öncelikle. Bugün itibariyle hafifledi diyebilirim, sadece öksürük ve boğaz ağrısı sona ermedi tam anlamıyla. İlk günlerde de özellikle gündüzleri kas/baş ağrısı yaşadım şiddetli öksürükle beraber, bir de halsizlik vardı tabii ki. Ateş ve tat/doku kaybı hiç olmadı çok şükür. O yüzden hafif geçiriyorum diyebilirim herhalde aşıların da etkisiyle, inşallah bir değişiklik olmaz kalan süreçte de…
Geçmiş olsun demek foruma bulaştırmamak için yoktun... :A

Açığa çıktık sonunda demek… :A

Teşekkür ederim öncelikle. Bugün itibariyle hafifledi diyebilirim, sadece öksürük ve boğaz ağrısı sona ermedi tam anlamıyla. İlk günlerde de özellikle gündüzleri kas/baş ağrısı yaşadım şiddetli öksürükle beraber, bir de halsizlik vardı tabii ki. Ateş ve tat/doku kaybı hiç olmadı çok şükür. O yüzden hafif geçiriyorum diyebilirim herhalde aşıların da etkisiyle, inşallah bir değişiklik olmaz kalan süreçte de…
O kadar yemek yiyip, Şişkolok olup sağlığına dikkat etmeyip, bağışıklığı düşürürsen olacağı bu... Bak bana sinema ve oyunla geçirmiştim covid'i, uğramamıştı bile bana... :A

• Güldürdün
Reactions: cookies and 12.Adam
FHoXLtxXMA8GWR-

Bu aralar kendi çevremde çok fena artış var, vaka tablosuna bakmıyorum ne zamandan beridir böyle bilemem ama kötü ya. Özellikle okulda aniden birkaç sınıf kapandı ve aşı olmamış küçümsenmeyen bir kesim de mevcut.

Vefat sayıları artmadığı sürece, bu kadar vakanın olmasını son derece normal karşılıyorum. Vefat sayıları artsarsa sıkıntı var demektir. :(

Aşılamanın hala daha yeterli seviyelere gelememiş olması inanılmaz bir cehalet örneği ya. Onun dışında Omicron etkisini göstermeye başlamış, pik yaptığı zaman vaka sayıları yine uçuşa geçebilir maalesef.

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961