Sıla Türkoğlu "DOC" Uyarlamasının Kadın Başrolü Oldu! | NOW

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
85,080
Puanı
1,060
1764268227705.png

"Doc" uyarlamasının kadın başrolü belli oldu!

Yapımcılığını Dass Yapım'ın, senaristliğini Pınar Bulut'un, yönetmenliğini Ketche (Hakan Kırvavaç)'nin üstleneceği dizinin başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Sıla Türkoğlu yer alacak. Güzel oyuncu yaptığı paylaşımla dizinin kadrosuna dahil olduğunu ilan etti.

Dizinin yeni yıldan hemen sonra NOW'da ekranlara gelmesi bekleniyor.

sıla.png

• Harika
Reactions: cokiyitvci
Çok sevindim NOW'IMA gelmesine. Tutar inşallah. ❤️

Genelde iyi işlenen Doktor dizileri tutuyor ama bazı istisnalar da var ve hepsi uyarlama oluyor.

Bunun soğuk olacağı belli o erkek başrolle. :A
Çellikkol süper oyuncu ancak yine bayağı yaş farkı var orijinali bilmediğim için castta uyumlu olurlar mı ayrı ayrı bilmiyorum fakat çift olarak uyumlu bulmadım. Üstelik ilk Alina Boz'undu galibar rol bunun için onu harcadılar galiba.

• Aynen
Reactions: serhatt
Çellikkol süper oyuncu ancak yine bayağı yaş farkı var orijinali bilmediğim için castta uyumlu olurlar mı ayrı ayrı bilmiyorum fakat çift olarak uyumlu bulmadım. Üstelik ilk Alina Boz'undu galibar rol bunun için onu harcadılar galiba.
Artık yaş farkı olmayan partnerlik göremeyeceğiz galiba. Aynen Alina'yı harcadılar bu ecünnü için, dizi ah aldı sonu hüsran olacak gibi. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Artık yaş farkı olmayan partnerlik göremeyeceğiz galiba. Aynen Alina'yı harcadılar bu ecünnü için, dizi ah aldı sonu hüsran olacak gibi. :A
Orijinalinde aslında Bertan Asllani ile oluyormuş. Çok güzelmiş orijinali. Süper iş geliyor yine senaristlerden. :bhr:

• İlginç
Reactions: serhatt
Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Sibel Taşçıoğlu yeni dizisinde şanssızlık yaşadı, bakalım Sıla ne yapacak, başarılar...

Yeraltı ve bu diziye çok güveniyor NOW bakalım 3. kanal ünvanını koruyacak mı ?

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21