Sıkıntı yok ki gereksiz bir uygulama zaten. Hangi filmde sinema full dolu oluyor salonların çeyreği dolu zatenVe bugün öğrendim ki sinemalarda koltuk yanı boş bırakma devri bitmiş 🤷🤷🤷 @bazinga @Tolstoyevski @Forumdash
Sıkıntı yok ki gereksiz bir uygulama zaten. Hangi filmde sinema full dolu oluyor salonların çeyreği dolu zatenVe bugün öğrendim ki sinemalarda koltuk yanı boş bırakma devri bitmiş 🤷🤷🤷 @bazinga @Tolstoyevski @Forumdash
Bugün benim gittiğim filmde salon doluydu Aykutçum.Sıkıntı yok ki gereksiz bir uygulama zaten. Hangi filmde sinema full dolu oluyor salonların çeyreği dolu zaten
Hangi filmBugün benim gittiğim filmde salon doluydu Aykutçum.
Dune Çöl Gezegeni Part 1 ... Yeni nesle güveniyorum sinema konusunda, 3 haftadır sinemaya gidiyorum, kalabalık oluyor. Sinema ayrı bir kültür adamım.Hangi film
Vay be demek sinema kültürü ölmemiş o kadar.. Ben hangi filme gitsem durum dediğim gibi oluyordu şimdi daha beterdir diyordum
Güzel miydi bari izlerim güzelseÇıkışta söylendim ama 3 gün önce alınan bir kararmış... Doğruluğunu bilmiyorum.
------
Dune Çöl Gezegeni Part 1 ... Yeni nesle güveniyorum sinema konusunda, 3 haftadır sinemaya gidiyorum, kalabalık oluyor. Sinema ayrı bir kültür adamım.
Forumda ki konusunda yazdım 🤗🤗🤗Güzel miydi bari izlerim güzelse
Son izlediğim filme bilet alırken benim de dikkatimi çekti. En azından aşı kontrolünü sıkı uygulamaya çalışıyorlar.Ve bugün öğrendim ki sinemalarda koltuk yanı boş bırakma devri bitmiş 🤷🤷🤷 @bazinga @Tolstoyevski @Forumdash
Manisam maviş maviş görünüyor şükür 😉ÜLKEMİZDE SON DURUM | 12 KASIM 2021
Virüs bitmiş ya, 1 aydır konuya bile uğramamışız baksana.Eğer omicron gerçekten diğer varyantlara kadar etkisiz ama aşırı hızlı yayılan bir varyantsa pandeminin sonu yavaş yavaş geliyor demektir. İlaç çalışmaları da çok ciddi yol aldı. Herkes aşı olsa zaten çoktan bitmişti ama İstanbul gibi kalabalık bir yerde bile hala 4 kişiden 1 kişinin aşı olmaması gibi bir cehaletle karşı karşıyayız.
@Sherlock İstanbul'daki sen misin?SON DAKİKA!
Türkiye'de 6 kişide (biri İstanbul 5'i İzmir) Omicron varyantı tespit edildi.
Açığa çıktık sonunda demek…@Sherlock İstanbul'daki sen misin?
Geçmiş olsun bu arada nasıl gidiyor? Hafif geçiyordur inşallah.
Bu arada omicron daha önceden de vardır kesin, tespit etmek için uğraşmaya yeni başlamışızdır.