Keith Long
Favori Üye
Durum çok kötü @Emre Ozansoy
Durum çok kötü @Emre Ozansoy
Başladık yine.Ocak sonunu bulmadan 100 bin vakayı geçeceğiz gibi duruyor. Omicron Varyantı bulaşanlar hafif geçiriyorsa ve vefat sayısı düşük giderse Mart gibi toplumsal bağışıklığı sağlamamız sürpriz olmayacak. Pandeminin bitişi de diyebiliriz artık, yaz gelmeden bu beladan salgın boyutunda kurtulacağımıza inanıyorum.
Olumlama yapıyorum ki yıl olumlu geçsin. Bilinçaltının gücüne inan, ne düşünürsen o olurmuş falan. İyilik meleği rolünü oynayıp iyilik çağıracağız ve bu yıl salgın sona erecek. @bazingaBaşladık yine.
Tamamen katılıyorum.Olumlama yapıyorum ki yıl olumlu geçsin. Bilinçaltının gücüne inan, ne düşünürsen o olurmuş falan. İyilik meleği rolünü oynayıp iyilik çağıracağız ve bu yıl salgın sona erecek. @bazinga
Bir hafta mı indirilmiş, 10 gün değil miydi karantina süresi?İşletmelerin, firmaların baskılarına bağlı, temaslı karantina kaldırılıp, pozitif karantina süresi 1 hafta indirilmiş.
Ve altdan altdan 3.aşı zorunlu hale gelecek. Kurumlar çalışanlarına diretecek.
Karantina süresi cidden 1 haftaya inmiş. 😱 Çok saçma bir karar.İşletmelerin, firmaların baskılarına bağlı, temaslı karantina kaldırılıp, pozitif karantina süresi 1 hafta indirilmiş.
Ve altdan altdan 3.aşı zorunlu hale gelecek. Kurumlar çalışanlarına diretecek.
@Emre Ozansoy Beşiktaş Katar’dan virüsle döndüKarantina süresi cidden 1 haftaya inmiş. 😱 Çok saçma bir karar.
11 Futbolcu kalmışEvet gördüm @pompy.
Kardeşime test yaptırdım dün 09.30'da ertesi gün 11de açıklandı gerçekten eskiden daha kötü durumdayız ama ses seda yok..
negatif ablam çok şükürÇok geçmiş olsun ablam ya