🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Çıkışta söylendim ama 3 gün önce alınan bir kararmış... Doğruluğunu bilmiyorum.
------

Hangi film :A
Vay be demek sinema kültürü ölmemiş o kadar.. Ben hangi filme gitsem durum dediğim gibi oluyordu şimdi daha beterdir diyordum :A
Dune Çöl Gezegeni Part 1 ... Yeni nesle güveniyorum sinema konusunda, 3 haftadır sinemaya gidiyorum, kalabalık oluyor. Sinema ayrı bir kültür adamım.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Çıkışta söylendim ama 3 gün önce alınan bir kararmış... Doğruluğunu bilmiyorum.
------

Dune Çöl Gezegeni Part 1 ... Yeni nesle güveniyorum sinema konusunda, 3 haftadır sinemaya gidiyorum, kalabalık oluyor. Sinema ayrı bir kültür adamım.
Güzel miydi bari izlerim güzelse :A

Ve bugün öğrendim ki sinemalarda koltuk yanı boş bırakma devri bitmiş 🤷🤷🤷 @bazinga @Tolstoyevski @Forumdash
Son izlediğim filme bilet alırken benim de dikkatimi çekti. En azından aşı kontrolünü sıkı uygulamaya çalışıyorlar.

Salonlardaki doluluk oranları yüksek olmadığı için çok sorun olacağını sanmıyorum. Zaten dolu olabilecek gün ve seanslar belli, onlardan uzak durmak lazım. :)

24 Ekim 2021
1635096958402.png

Tablo iyice birbirinin kopyası haline geldi. Aşılamada ciddi bir kıpırdama olmadığı sürece de böyle devam edecek gibi gözüküyor yaza kadar...

Eğer omicron gerçekten diğer varyantlara kadar etkisiz ama aşırı hızlı yayılan bir varyantsa pandeminin sonu yavaş yavaş geliyor demektir. İlaç çalışmaları da çok ciddi yol aldı. Herkes aşı olsa zaten çoktan bitmişti ama İstanbul gibi kalabalık bir yerde bile hala 4 kişiden 1 kişinin aşı olmaması gibi bir cehaletle karşı karşıyayız.

Eğer omicron gerçekten diğer varyantlara kadar etkisiz ama aşırı hızlı yayılan bir varyantsa pandeminin sonu yavaş yavaş geliyor demektir. İlaç çalışmaları da çok ciddi yol aldı. Herkes aşı olsa zaten çoktan bitmişti ama İstanbul gibi kalabalık bir yerde bile hala 4 kişiden 1 kişinin aşı olmaması gibi bir cehaletle karşı karşıyayız.
Virüs bitmiş ya, 1 aydır konuya bile uğramamışız baksana. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
SON DAKİKA!

Türkiye'de 6 kişide (biri İstanbul 5'i İzmir) Omicron varyantı tespit edildi.
@Sherlock İstanbul'daki sen misin? :A

Geçmiş olsun bu arada nasıl gidiyor? Hafif geçiyordur inşallah.

Bu arada omicron daha önceden de vardır kesin, tespit etmek için uğraşmaya yeni başlamışızdır. :A

@Sherlock İstanbul'daki sen misin? :A

Geçmiş olsun bu arada nasıl gidiyor? Hafif geçiyordur inşallah.

Bu arada omicron daha önceden de vardır kesin, tespit etmek için uğraşmaya yeni başlamışızdır. :A
Açığa çıktık sonunda demek… :A

Teşekkür ederim öncelikle. Bugün itibariyle hafifledi diyebilirim, sadece öksürük ve boğaz ağrısı sona ermedi tam anlamıyla. İlk günlerde de özellikle gündüzleri kas/baş ağrısı yaşadım şiddetli öksürükle beraber, bir de halsizlik vardı tabii ki. Ateş ve tat/doku kaybı hiç olmadı çok şükür. O yüzden hafif geçiriyorum diyebilirim herhalde aşıların da etkisiyle, inşallah bir değişiklik olmaz kalan süreçte de…

• Beğendim
  • Üzücü
Reactions: bazinga and 12.Adam