Sen ediver, ben TT'de burak listesinde gördümSosyal medyadan bir takibe alalım bu adamı, analiz ederiz. .ss
Sen ediver, ben TT'de burak listesinde gördümSosyal medyadan bir takibe alalım bu adamı, analiz ederiz. .ss
TT demişken diyanetin tt olmamasına şaşırdım.Sen ediver, ben TT'de burak listesinde gördüm
Kaç gündür umre üzerinden TT'ler zaten. Amaç tmm. İsteilen alındı niye TT olsunTT demişken diyanetin tt olmamasına şaşırdım.
Bilmiyorum ülke tarihinde bir ilk yaşıyoruz, cumalar iptal edildi açıklaması yaptılar sonuçta.Kaç gündür umre üzerinden TT'ler zaten. Amaç tmm. İsteilen alındı niye TT olsun
Cumaya 5 gün var daha. Sayı artarsa yaşlılar kendisi gitmez bile gideni de geri çevirirler?
Diyanet güzel açıklama yaptı, biraz rahatladı içim.Cumaya 5 gün var daha. Sayı artarsa yaşlılar kendisi gitmez bile gideni de geri çevirirler?
Sıradaki hedef herkes evden diaşari cıkmasınBilmiyorum ülke tarihinde bir ilk yaşıyoruz, cumalar iptal edildi açıklaması yaptılar sonuçta.
Dedenin laf dinlemez, serseri ruhlu biri oldugunu hiç düşmemiştimDiyanet güzel açıklama yaptı, biraz rahatladı içim.
Anne tarafım da ki dedem biraz diyanet olsun A haber olsun çok güzel dinler. Baba tarafında ki rahmetli dedem apolitik, ve özgürlükten yanaydı.Dedenin laf dinlemez, serseri ruhlu biri oldugunu hiç düşmemiştim
Birine selam, diğerinin topraği bol olsunAnne tarafım da ki dedem biraz diyanet olsun A haber olsun çok güzel dinler. Baba tarafında ki rahmetli dedem apolitik, ve özgürlükten yanaydı.
Birine selam, diğerinin topraği bol olsun
Az sonra inzivaya cekilirim. Gece gelirim elite izledikten sonra
Bugün bir ilgili gördüm seni.
Video çekeceğine yerleşmeye gitsinler odaya. Oturmuşlar yemek yıyorlar.:Karantina ortamı muazzam. Birinde varsa kademeli olarak hepsine bulaşacağı anlamına gelir ve bu insanlar yaşlı, en riskli konumdalar. Şu görüntüleri izleyen kimse karantinaya girmeyi istemez doğal olarak, salgınsal karantina dediğin bir ortamda birkaç kişiden fazlasının bulunmamasıdır
Koronavirüs Bilim Kurulu 4-5 saattir toplantıda, çıkışta net açıklama gelecektir...Tabipler Birliğinin açıklaması çok çok korkunç ve üst üste korkunç haberler gelebilir. Şu haber doğruysa, ki rastgele birisi değil Tabipler birliği başkanı söylemiş. Bu söz konusu olan şehir acilen karantinaya alınmak zorunda. Bakın “alınmalı” demiyorum, zorunda. Yoksa 1 haftaya kalmaz on binleri görebiliriz vaka sayısında.. @Yiğitt
Koronavirüs Bilim Kurulu 4-5 saattir toplantıda, çıkışta net açıklama gelecektir...
Tüm cafe, restoran, sinema, tiyatro salonları ful kapatıldı. Sokağa çıkma yasağına doğru gidiyoruz anladığım kadarıyla, geriye sadece marketler, eczaneler, terzi, manav vb. yerler kalıyor zaten.Bu kadar saattir toplantıda olmaları bile hayra alamet değil üstelik bu TTB açıklamasından sonra. Beklediğimizden bile daha erken olacak gibi felaket. Ben cumaya kadar bekliyordum ama bu gece bile OHAL ilan edilebilir, edilmeli de. Ve hangi şehirde patlama yaptıysa açıklanmadan önce o şehir karantinaya alınmalı ve sokağa çıkma yasağı. Asker ve jandarmalara bu günlerde çok iş düşecek, marketlerden eczanelere kadar mutlaka her yerde kolluk güçleri bulunmalı zira kaos kapıda.