🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Karantina ortamı muazzam. Birinde varsa kademeli olarak hepsine bulaşacağı anlamına gelir ve bu insanlar yaşlı, en riskli konumdalar. Şu görüntüleri izleyen kimse karantinaya girmeyi istemez doğal olarak, salgınsal karantina dediğin bir ortamda birkaç kişiden fazlasının bulunmamasıdır

Karantina ortamı muazzam. Birinde varsa kademeli olarak hepsine bulaşacağı anlamına gelir ve bu insanlar yaşlı, en riskli konumdalar. Şu görüntüleri izleyen kimse karantinaya girmeyi istemez doğal olarak, salgınsal karantina dediğin bir ortamda birkaç kişiden fazlasının bulunmamasıdır

Video çekeceğine yerleşmeye gitsinler odaya. Oturmuşlar yemek yıyorlar.:

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
SON DAKİKA!

Saat 00:00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile kafe, internet salonu bir süreliğine durduruldu."

• Beğendim
Reactions: cookies
Tabipler Birliğinin açıklaması çok çok korkunç ve üst üste korkunç haberler gelebilir. Şu haber doğruysa, ki rastgele birisi değil Tabipler birliği başkanı söylemiş. Bu söz konusu olan şehir acilen karantinaya alınmak zorunda. Bakın “alınmalı” demiyorum, zorunda. Yoksa 1 haftaya kalmaz on binleri görebiliriz vaka sayısında.. @Yiğitt

Koronavirüs Bilim Kurulu 4-5 saattir toplantıda, çıkışta net açıklama gelecektir...

• Beğendim
Reactions: cookies
Koronavirüs Bilim Kurulu 4-5 saattir toplantıda, çıkışta net açıklama gelecektir...

Bu kadar saattir toplantıda olmaları bile hayra alamet değil üstelik bu TTB açıklamasından sonra. Beklediğimizden bile daha erken olacak gibi felaket. Ben cumaya kadar bekliyordum ama bu gece bile OHAL ilan edilebilir, edilmeli de. Ve hangi şehirde patlama yaptıysa açıklanmadan önce o şehir karantinaya alınmalı ve sokağa çıkma yasağı. Asker ve jandarmalara bu günlerde çok iş düşecek, marketlerden eczanelere kadar mutlaka her yerde kolluk güçleri bulunmalı zira kaos kapıda.

• Beğendim
Reactions: cookies and Yiğitt
Bu kadar saattir toplantıda olmaları bile hayra alamet değil üstelik bu TTB açıklamasından sonra. Beklediğimizden bile daha erken olacak gibi felaket. Ben cumaya kadar bekliyordum ama bu gece bile OHAL ilan edilebilir, edilmeli de. Ve hangi şehirde patlama yaptıysa açıklanmadan önce o şehir karantinaya alınmalı ve sokağa çıkma yasağı. Asker ve jandarmalara bu günlerde çok iş düşecek, marketlerden eczanelere kadar mutlaka her yerde kolluk güçleri bulunmalı zira kaos kapıda.
Tüm cafe, restoran, sinema, tiyatro salonları ful kapatıldı. Sokağa çıkma yasağına doğru gidiyoruz anladığım kadarıyla, geriye sadece marketler, eczaneler, terzi, manav vb. yerler kalıyor zaten.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
  • Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy