Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sana verecek cevap çokta kendimizi yormak istemiyoruz demi @serhatt :A
sen zaten yorma yaşın başın malum :A

kız o değil de bugün manifesto yayınlamışsınız kanal 7 oğlanı için 😱 bizim şirkete genel müdür yardımcısı başladı geçen ay onun sözleşmesi bile o kadar uzun bir metin değil , nasıl yazdınız o kadar metni😱
------

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az diye boşuna dememişler. :F
sen ne sivrisinek yakalayabilirsin ne de o aletlerden birini çalabilirsin kısacası nanik :A :F

kız o değil de bugün manifesto yayınlamışsınız kanal 7 oğlanı için 😱 bizim şirkete genel müdür yardımcısı başladı geçen ay onun sözleşmesi bile o kadar uzun bir metin değil , nasıl yazdınız o kadar metni😱
------

sen ne sivrisinek yakalayabilirsin ne de o aletlerden birini çalabilirsin kısacası nanik :A :F
Kendi kalibren ile karıştırma beni, yemek yemekten başka becerebildiğin bir halt yok. :F

------

Valla fandomdan bir kız yazdı işte hepimiz paylaştık :A bugünde biri kanala gitmiş :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
her Queen e laf eden olur :X zamanında Firdevs yöreoğluna , ferhundeye, hürrem sultanıma neler neler dediler :X bana edilen laflara o yüzden aldırmıyorum :X hatta bana laf edenlerin hastalığını da buldum marul sendromu koydum adını :A :A
------

kapıyı sen kırarsın koç başı ile :F

Bana gerek kalmaz ya bizimkiler fena :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx