REZO... 🤮 🤮 🤢 🤢bunlar buluşunca dizi izlemez gibi
REZO... 🤮 🤮 🤢 🤢bunlar buluşunca dizi izlemez gibi
at hırsızı kubilayın olduğu herREZO... 🤮 🤮 🤢 🤢
Ecünnü için demiştim ben.at hırsızı kubilayın olduğu her
şey rezoooo
Her zaman olduğu gibi ablam.Sana gereken cevabı @serhatt vermiş bize gerek kalmamış
Her zaman olduğu gibi ablam.
tiktak cevapları da hükümsüz kıldık, alem buysa kral biziz nanik sana daSana gereken cevabı @serhatt vermiş bize gerek kalmamış
tiktak cevapları da hükümsüz kıldık, alem buysa kral biziz nanik sana da
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az diye boşuna dememişler.Sana verecek cevap çokta kendimizi yormak istemiyoruz demi @serhatt
sen zaten yorma yaşın başın malumSana verecek cevap çokta kendimizi yormak istemiyoruz demi @serhatt
sen ne sivrisinek yakalayabilirsin ne de o aletlerden birini çalabilirsin kısacası nanikAnlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az diye boşuna dememişler.
Kendi kalibren ile karıştırma beni, yemek yemekten başka becerebildiğin bir halt yok.sen zaten yorma yaşın başın malum
kız o değil de bugün manifesto yayınlamışsınız kanal 7 oğlanı için 😱 bizim şirkete genel müdür yardımcısı başladı geçen ay onun sözleşmesi bile o kadar uzun bir metin değil , nasıl yazdınız o kadar metni😱
------
sen ne sivrisinek yakalayabilirsin ne de o aletlerden birini çalabilirsin kısacası nanik
sen zaten yorma yaşın başın malum
kız o değil de bugün manifesto yayınlamışsınız kanal 7 oğlanı için 😱 bizim şirkete genel müdür yardımcısı başladı geçen ay onun sözleşmesi bile o kadar uzun bir metin değil , nasıl yazdınız o kadar metni😱
------
sen ne sivrisinek yakalayabilirsin ne de o aletlerden birini çalabilirsin kısacası nanik
yakında kanalı başlarına yıkıcanız az kaldıValla fandomdan bir kız yazdı işte hepimiz paylaştık bugünde biri kanala gitmiş
Kendi kalibren ile karıştırma beni, yemek yemekten başka becerebildiğin bir halt yok.
Kendi kalibren ile karıştırma beni, yemek yemekten başka becerebildiğin bir halt yok.
Varoşluğunu konuşturuyorsun her yerlerde.
her Queen e laf eden olur zamanında Firdevs yöreoğluna , ferhundeye, hürrem sultanıma neler neler dediler bana edilen laflara o yüzden aldırmıyorum hatta bana laf edenlerin hastalığını da buldum marul sendromu koydum adınıVaroşluğunu konuşturuyorsun her yerlerde.
kapıyı sen kırarsın koç başı ileBir o kaldı zaten
her Queen e laf eden olur zamanında Firdevs yöreoğluna , ferhundeye, hürrem sultanıma neler neler dediler bana edilen laflara o yüzden aldırmıyorum hatta bana laf edenlerin hastalığını da buldum marul sendromu koydum adını
------
kapıyı sen kırarsın koç başı ile