REZO... 🤮 🤮 🤢 🤢
REZO... 🤮 🤮 🤢 🤢
at hırsızı kubilayın olduğu herREZO... 🤮 🤮 🤢 🤢
Ecünnü için demiştim ben.at hırsızı kubilayın olduğu her
şey rezoooo![]()
Her zaman olduğu gibi ablam.Sana gereken cevabı @serhatt vermiş bize gerek kalmamış![]()
Her zaman olduğu gibi ablam.![]()
tiktak cevapları da hükümsüz kıldık, alem buysa kral bizizSana gereken cevabı @serhatt vermiş bize gerek kalmamış![]()
tiktak cevapları da hükümsüz kıldık, alem buysa kral biziznanik sana da
![]()
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az diye boşuna dememişler.Sana verecek cevap çokta kendimizi yormak istemiyoruz demi @serhatt![]()
sen zaten yorma yaşın başın malumSana verecek cevap çokta kendimizi yormak istemiyoruz demi @serhatt![]()
sen ne sivrisinek yakalayabilirsin ne de o aletlerden birini çalabilirsin kısacası nanikAnlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az diye boşuna dememişler.![]()
Kendi kalibren ile karıştırma beni, yemek yemekten başka becerebildiğin bir halt yok.sen zaten yorma yaşın başın malum
kız o değil de bugün manifesto yayınlamışsınız kanal 7 oğlanı için 😱 bizim şirkete genel müdür yardımcısı başladı geçen ay onun sözleşmesi bile o kadar uzun bir metin değil , nasıl yazdınız o kadar metni😱
------
sen ne sivrisinek yakalayabilirsin ne de o aletlerden birini çalabilirsin kısacası nanik![]()
![]()
sen zaten yorma yaşın başın malum
kız o değil de bugün manifesto yayınlamışsınız kanal 7 oğlanı için 😱 bizim şirkete genel müdür yardımcısı başladı geçen ay onun sözleşmesi bile o kadar uzun bir metin değil , nasıl yazdınız o kadar metni😱
------
sen ne sivrisinek yakalayabilirsin ne de o aletlerden birini çalabilirsin kısacası nanik![]()
![]()
yakında kanalı başlarına yıkıcanız az kaldıValla fandomdan bir kız yazdı işte hepimiz paylaştıkbugünde biri kanala gitmiş
![]()
Kendi kalibren ile karıştırma beni, yemek yemekten başka becerebildiğin bir halt yok.![]()
Kendi kalibren ile karıştırma beni, yemek yemekten başka becerebildiğin bir halt yok.![]()
Varoşluğunu konuşturuyorsun her yerlerde.
her Queen e laf eden olurVaroşluğunu konuşturuyorsun her yerlerde.![]()
kapıyı sen kırarsın koç başı ileBir o kaldı zaten![]()
her Queen e laf eden olurzamanında Firdevs yöreoğluna , ferhundeye, hürrem sultanıma neler neler dediler
bana edilen laflara o yüzden aldırmıyorum
hatta bana laf edenlerin hastalığını da buldum marul sendromu koydum adını
![]()
------
kapıyı sen kırarsın koç başı ile![]()