Ne işim var tımarhanede? Daha çok delirtirler adamı.Manolya Hanım'dan en erken tarihe randevu?
Ne işim var tımarhanede? Daha çok delirtirler adamı.Manolya Hanım'dan en erken tarihe randevu?
Tahmin ettiğim şey mi?Seçim havası yoktu yine. Bu seferki sessizlik bana fırtına öncesi gerilimli bir sessizliği hatırtlattı ama.
Tahmin ettiğin şey?Tahmin ettiğim şey mi?
Yok canım 3 5 seans sadece, hatta istersen Merkel'le beraber git.Ne işim var tımarhanede? Daha çok delirtirler adamı.
Geçmiş olsun.Bugün kafam ve sonrasında sol gözümün bu kadar ağrıması, ağrı kesiciye rağmen 2 saat sürmesi düşündürdü..
Geçmiş olsun.
Önceden de bu ağrı olmuş muydu?Eyvallah kardeşim sağol. 👍
Aşını olduysan sıkıntı yok @Yakamoz-AsiEyvallah kardeşim sağol. 👍
Önceden de bu ağrı olmuş muydu?
Aşını olduysan sıkıntı yok @Yakamoz-Asi
Muayene oldun mu? Teşhis konuldu mu?Oluyor arada ama bu kadar uzun ve şiddetli olmamıştı. İlginç.
------
Oldum oldum. Haziranda 2. Dozu oldum.
YemeklerdendirOluyor arada ama bu kadar uzun ve şiddetli olmamıştı. İlginç.
------
Oldum oldum. Haziranda 2. Dozu oldum.
Hiç gitmedim bu sebeple. Teşhis neydi kuzeninde?Muayene oldun mu? Teşhis konuldu mu?
Kuzenimde benzer şikayetler oldu da..
Seni korkutmak ve gereksiz endişeye sokmak istemem. Psödötümör mü neydi?Hiç gitmedim bu sebeple. Teşhis neydi kuzeninde?
Seni korkutmak ve gereksiz endişeye sokmak istemem. Psödötümör mü neydi?
Teşekkür ederim, amin.Geçmiş olsun kuzenine. Umarım iyileşmiştir. Okudum hastalığı. Duymamıştım daha önce. Bazı şeyler uyumlu ama yinede baktırmak gerek tabi. Bu aralar yeme içme olsun, spor aktivitesi olsun bazı şeyleri değiştiriyorum. Geçen gece az uyudum o da etkendir. Vücut elbet bir şekilde geri sinyal veriyor. 👍