Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir aşiret gelin gidemediniz :A :A evde kalmış çarpıklar.ss @Çiğdem @serhatt @Dosi @Angelica @xBUGRAx @Zeyno :A :A

@MasacRE @The_Erinch @DarkLegenD @Maskeli Fedai @mrt-06 @cookies @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @slhttnmtl @eskici
Screenshot_20210830_175147.jpg

Kızzzz melekkkk @Angelica Van yakındır size bul birtane aşiret ağası oğlu... ohhhh 14 katl ev dikersin.. diziler senin için gelir evinin bahçesinde plato kurar çekim yapar...akın gelir emrine amadeeee ohhh ohhh @xemrexxx @Zeyno @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan

Sayın Gs'li dostum ve kütük dostuma aşiret kızı bulayım.. :A @Sherlock @MasacRE
İyi olur namus cinayeti ya sa kan davasına kurban giderler :A @Sherlock @MasacRE
------

Kızzzz melekkkk @Angelica Van yakındır size bul birtane aşiret ağası oğlu... ohhhh 14 katl ev dikersin.. diziler senin için gelir evinin bahçesinde plato kurar çekim yapar...akın gelir emrine amadeeee ohhh ohhh @xemrexxx @Zeyno @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan[/US
[/QUOTE]
[USER=86534]@Angelica
14 erkek doğurur aşireti yönetir çok tehlikeli biri :A
[/USER]

Kızzzz melekkkk @Angelica Van yakındır size bul birtane aşiret ağası oğlu... ohhhh 14 katl ev dikersin.. diziler senin için gelir evinin bahçesinde plato kurar çekim yapar...akın gelir emrine amadeeee ohhh ohhh @xemrexxx @Zeyno @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan

:A :AParayı değil mutluluğu seçiyorum ben dimi zeyno @Zeyno

• Güldürdün
Reactions: Zeyno and xemrexxx