Evli olması sorun değil benim açımdan, ayırırım.![]()
Kız sen ne attın acaba bunaTaş değil gibi. .ss
Valla çok yakışıklı adam ya, zirve diye buna derim benKız sen ne attın acaba buna@Yiğitt boydan foto atmış
@Çiğdem @Dosi @Angelica @Maskeli Fedai @slhttnmtl @cookies @Zeyno @Emre Ozansoy @The_Erinch
Karşılıklı müstehcen fotolar attık birbirimize.Kız sen ne attın acaba buna@Yiğitt boydan foto atmış
@Çiğdem @Dosi @Angelica @Maskeli Fedai @slhttnmtl @cookies @Zeyno @Emre Ozansoy @The_Erinch
Dünyadaki tüm erkeklerin zirvesi gerçekten.Valla çok yakışıklı adam ya, zirve diye buna derim ben![]()
Nasıl bir görevBugün de vatandaşlık görevimizi yerine getirdik, hayırlı uğurlu olması dileğiyle.![]()
Oy kullandık.Nasıl bir görev![]()
Merkel bugün mü gidiyordu?? 😱Oy kullandık.![]()
Kime oy verdin yaban ellerdeOy kullandık.![]()
Evet. Davul zurna eşliğinde kutlayacağımı düşünmüştüm aslında ama üzüldüm açıkçası...Merkel bugün mü gidiyordu?? 😱
Sence kime vermişimdir?Kime oy verdin yaban ellerde![]()
Google'ın logosuna bile yansımıştı oysa.Seçim mi vardı?![]()
Bilemem vallahiEvet. Davul zurna eşliğinde kutlayacağımı düşünmüştüm aslında ama üzüldüm açıkçası...
------
Sence kime vermişimdir?
------
Google'ın logosuna bile yansımıştı oysa.![]()
Seçim havası yoktu yine. Bu seferki sessizlik bana fırtına öncesi gerilimli bir sessizliği hatırtlattı ama.Bilemem vallahi![]()
Manolya Hanım'dan en erken tarihe randevu?Evet. Davul zurna eşliğinde kutlayacağımı düşünmüştüm aslında ama üzüldüm açıkçası...
------
Sence kime vermişimdir?
------
Google'ın logosuna bile yansımıştı oysa.![]()