Evli olması sorun değil benim açımdan, ayırırım.
Kız sen ne attın acaba buna @Yiğitt boydan foto atmışTaş değil gibi. .ss
Valla çok yakışıklı adam ya, zirve diye buna derim benKız sen ne attın acaba buna @Yiğitt boydan foto atmış
@Çiğdem @Dosi @Angelica @Maskeli Fedai @slhttnmtl @cookies @Zeyno @Emre Ozansoy @The_Erinch
Karşılıklı müstehcen fotolar attık birbirimize.Kız sen ne attın acaba buna @Yiğitt boydan foto atmış
@Çiğdem @Dosi @Angelica @Maskeli Fedai @slhttnmtl @cookies @Zeyno @Emre Ozansoy @The_Erinch
Dünyadaki tüm erkeklerin zirvesi gerçekten.Valla çok yakışıklı adam ya, zirve diye buna derim ben
Nasıl bir görevBugün de vatandaşlık görevimizi yerine getirdik, hayırlı uğurlu olması dileğiyle.
Oy kullandık.Nasıl bir görev
Merkel bugün mü gidiyordu?? 😱Oy kullandık.
Kime oy verdin yaban ellerdeOy kullandık.
Evet. Davul zurna eşliğinde kutlayacağımı düşünmüştüm aslında ama üzüldüm açıkçası...Merkel bugün mü gidiyordu?? 😱
Sence kime vermişimdir?Kime oy verdin yaban ellerde
Google'ın logosuna bile yansımıştı oysa.Seçim mi vardı?
Bilemem vallahiEvet. Davul zurna eşliğinde kutlayacağımı düşünmüştüm aslında ama üzüldüm açıkçası...
------
Sence kime vermişimdir?
------
Google'ın logosuna bile yansımıştı oysa.
Seçim havası yoktu yine. Bu seferki sessizlik bana fırtına öncesi gerilimli bir sessizliği hatırtlattı ama.Bilemem vallahi
Manolya Hanım'dan en erken tarihe randevu?Evet. Davul zurna eşliğinde kutlayacağımı düşünmüştüm aslında ama üzüldüm açıkçası...
------
Sence kime vermişimdir?
------
Google'ın logosuna bile yansımıştı oysa.