Bu parçanın üstüne Behzat Ç nefis gider.İçimden yarım saat hatta daha fazladır Akbaba söylüyorum, birkaç kez dinledim. Bağımlı yaptın beni @kerem ama iyi ki de bağımlı olmuşum.
Bu parçanın üstüne Behzat Ç nefis gider.İçimden yarım saat hatta daha fazladır Akbaba söylüyorum, birkaç kez dinledim. Bağımlı yaptın beni @kerem ama iyi ki de bağımlı olmuşum.
Ne alaka?Bu parçanın üstüne Behzat Ç nefis gider.
Bilmem aklıma gelir gelmez, yapıştırdım.Ne alaka?
Bygün benim de dilimleydi. Yılın belli zamanlarında her zaman açıp dinlerim. Şarkı cidden bağımlılık yapıyor. Nil'in büyüsü işte.İçimden yarım saat hatta daha fazladır Akbaba söylüyorum, birkaç kez dinledim. Bağımlı yaptın beni @kerem ama iyi ki de bağımlı olmuşum.
Bu adamı nasıl tavlarım diye düşünüyorum.
Şu anda ölü.
Ahhhh erkeğimmmm
Çok sevindim, kaçırmazsan iyi edersin. Benim yerime de dinle. Akbaba ve Seviyorum Sevmiyorum şarkılarına bağıra bağıra eşlik et.@kerem 29 Ekim konserleri varmış burada ve 28'inde Nil Karaibrahimgil geliyor, inşallah gideceğim.
Elimden gelen tüm çabayı göstereceğim, tabii dinlerim.Çok sevindim, kaçırmazsan iyi edersin. Benim yerime de dinle. Akbaba ve Seviyorum Sevmiyorum şarkılarını bağıra bağıra eşlik et.
Havalar nasıl kar yakın mıElimden geldiğince geç uyumaya çalışacağım.
Saatlerce geriye alınacak, düzeni toparlamak gerekir. Pazartesi de tatil. Bugünde çok fazla uyudum. Yoruldum uyumaktan
Ufukta görünmüyor. Bugün iyiydi ama soğuktu son günlerde. Kapalı hava genelde.Havalar nasıl kar yakın mı
Keşke hep böyle olsa ne güzel Ama balık mevsimi de geldi bu arada, sizin oralar soğuk deniz olduğu için daha lezzetlidirUfukta görünmüyor. Bugün iyiydi ama soğuktu son günlerde. Kapalı hava genelde.
Bence fazla uğraşma
2-1-1-3 taktiğiyle 7-5 kaybettim BeşiktaşaKeşke hep böyle olsa ne güzel Ama balık mevsimi de geldi bu arada, sizin oralar soğuk deniz olduğu için daha lezzetlidir
Hayrola romatizmaların mı azdı? 🤣 @DosiKeşke hep böyle olsa ne güzel Ama balık mevsimi de geldi bu arada, sizin oralar soğuk deniz olduğu için daha lezzetlidir
Anlamadım.