Serhat 50 yıl sonra böyle makyajsız yakalanır bence @DarkLegenD @Maskeli Fedai @xdragxx @Tolstoyevski nnşn en seksi bulduğu kadın @Dosi @Emre Ozansoy @EmreCan @Zeyno @keremEkli dosyayı görüntüle 106372
Yaşlanınca hiç birimiz farklı olmayacağız.
Serhat 50 yıl sonra böyle makyajsız yakalanır bence @DarkLegenD @Maskeli Fedai @xdragxx @Tolstoyevski nnşn en seksi bulduğu kadın @Dosi @Emre Ozansoy @EmreCan @Zeyno @keremEkli dosyayı görüntüle 106372
Ben hiç makyaj yapmıyorum ki makyajsız yakalanayım.Serhat 50 yıl sonra böyle makyajsız yakalanır bence @DarkLegenD @Maskeli Fedai @xdragxx @Tolstoyevski nnşn en seksi bulduğu kadın @Dosi @Emre Ozansoy @EmreCan @Zeyno @keremEkli dosyayı görüntüle 106372
50 yıl sonra dedik Bülent halamla yaşıt değilsin şimdilikBen hiç makyaj yapmıyorum ki makyajsız yakalanayım.
50 yıl sonra dedik Bülent halamla yaşıt değilsin şimdilik
En çok ben konuşurum alışsan iyi olur
En çok ben konuşurum alışsan iyi olur
Konuşmalarım kaliteliHaftalık listelerde yoksun ama. Ben seni ezdim geçtim bu hafta
Çenesi çekile. .ss @xemrexxx
Haftalık listelerde yoksun ama. Ben seni ezdim geçtim bu hafta
Çalışıyor çalışmasa o listeyi allan bullak eder Irmakcım @xemrexxx
Öğrencilik zamanı konuşmuş sanırım. İşe girince durulmuş. Foruma yazık olmuş.
Aynen öyle oldu forumdaki tek eğlencem @xemrexxx benle çok uğraştığını için biricik teyzesiyim ben onun
Teyze der arkandan hançer saplar. Erkeklere güven olmaz
Yok yok emre sever beni @xemrexxx dimi emree
Yine de güvenme derim Melek abla. Ayağını kaydırma derdinde olabilir. Erkek milletine güven olmaz. Yaşasın Feminizm
Oda doğru valla belli olmaz
Aynen abla. Eve geldim Safiye izliyorum. Biraz oda etkilemiş olabilir beni
Yok yok emre sever beni @xemrexxx dimi emree
Heyatım sen dikkat et bence melek teyze insanları zehirli mantıyla ortadan kaldırıyorYine de güvenme derim Melek abla. Ayağını kaydırma derdinde olabilir. Erkek milletine güven olmaz. Yaşasın Feminizm
Heyatım sen dikkat et bence melek teyze insanları zehirli mantıyla ortadan kaldırıyor
Safiyemi masumlarmı i zliyosun sen
Heyatım sen dikkat et bence melek teyze insanları zehirli mantıyla ortadan kaldırıyor
Buna Irmağın inanacağını düşünmüyon dimi