Suriye cipsinden mi bahsediyorsun. Çokta güzel bir şey değil.
------
Benimle sık uğraşıyor o yüzden ben pis kaknem derim arada
O zaman kaknem @xemrexxx diyeyim bende
Benimle sık uğraşıyor o yüzden ben pis kaknem derim arada
Ay sabah şöyle tatlış bi şekil uyanıp telefonu elime alıp instagrama girdim tövbe bismillah bu çıktı karşıma sıçramışımSerhat 50 yıl sonra böyle makyajsız yakalanır bence @DarkLegenD @Maskeli Fedai @xdragxx @Tolstoyevski nnşn en seksi bulduğu kadın @Dosi @Emre Ozansoy @EmreCan @Zeyno @kerem
Sen daha yakışıklısın kocacımÖlüm tanrısı thanatosmuş bu ; @Çiğdem @serhatt @Angelica @Dosi @Zeyno @xBUGRAx bunu görünce zaten ölmek için kapışır @eskici @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl Ekli dosyayı görüntüle 106739
Kuyruğa girmişler bileÖlüm tanrısı thanatosmuş bu ; @Çiğdem @serhatt @Angelica @Dosi @Zeyno @xBUGRAx bunu görünce zaten ölmek için kapışır @eskici @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl Ekli dosyayı görüntüle 106739
Ölüm tanrısı thanatosmuş bu ; @Çiğdem @serhatt @Angelica @Dosi @Zeyno @xBUGRAx bunu görünce zaten ölmek için kapışır @eskici @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl Ekli dosyayı görüntüle 106739
Ay hiç kıymetli canımı üzemem elin tostosu için isteyen alsın gitsin 😎Ölüm tanrısı thanatosmuş bu ; @Çiğdem @serhatt @Angelica @Dosi @Zeyno @xBUGRAx bunu görünce zaten ölmek için kapışır @eskici @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl Ekli dosyayı görüntüle 106739
@bazinga Koca bir tarihi yok etti resmen şuan ne düşünüyorsunuz durmalıydı hepimizin anıları vardı 10 sene öncelerineÖlüm tanrısı thanatosmuş bu ; @Çiğdem @serhatt @Angelica @Dosi @Zeyno @xBUGRAx bunu görünce zaten ölmek için kapışır @eskici @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl Ekli dosyayı görüntüle 106739
Ama ben merak ederim şimdi hangi parça oBu şarkıyı ne zaman dinlesem içim cız ediyor
Ama ben merak ederim şimdi hangi parça o
Ay sabah şöyle tatlış bi şekil uyanıp telefonu elime alıp instagrama girdim tövbe bismillah bu çıktı karşıma sıçramışım
Kız sizin kocanız da aldı mı bundan @serhatt @Çiğdem @Angelica ya almamışlar, @Maskeli Fedai de @xBUGRAx e burun kılı yakışıyor demiş almamış @The_Erinch @eskici @Emre Ozansoy @EmreCanArtık dayanacak gücüm yok...
Kız sizin kocanız da aldı mı bundan @serhatt @Çiğdem @Angelica ya almamışlar, @Maskeli Fedai de @xBUGRAx e burun kılı yakışıyor demiş almamış @The_Erinch @eskici @Emre Ozansoy @EmreCanEkli dosyayı görüntüle 107177