Serhat 50 yıl sonra böyle makyajsız yakalanır bence@DarkLegenD @Maskeli Fedai @xdragxx @Tolstoyevski nnşn en seksi bulduğu kadın
![]()
@Dosi @Emre Ozansoy @EmreCan @Zeyno @keremEkli dosyayı görüntüle 106372
Yaşlanınca hiç birimiz farklı olmayacağız.
Serhat 50 yıl sonra böyle makyajsız yakalanır bence@DarkLegenD @Maskeli Fedai @xdragxx @Tolstoyevski nnşn en seksi bulduğu kadın
![]()
Ben hiç makyaj yapmıyorum ki makyajsız yakalanayım.Serhat 50 yıl sonra böyle makyajsız yakalanır bence@DarkLegenD @Maskeli Fedai @xdragxx @Tolstoyevski nnşn en seksi bulduğu kadın
![]()
50 yıl sonra dedikBen hiç makyaj yapmıyorum ki makyajsız yakalanayım.![]()
50 yıl sonra dedikBülent halamla yaşıt değilsin şimdilik
![]()
En çok ben konuşurum alışsan iyi olur
En çok ben konuşurum alışsan iyi olur![]()
Konuşmalarım kaliteliHaftalık listelerde yoksun ama. Ben seni ezdim geçtim bu hafta![]()
Çenesi çekile. .ss @xemrexxx
Haftalık listelerde yoksun ama. Ben seni ezdim geçtim bu hafta![]()
Çalışıyor çalışmasa o listeyi allan bullak eder Irmakcım@xemrexxx
Öğrencilik zamanı konuşmuş sanırım. İşe girince durulmuş. Foruma yazık olmuş.![]()
Aynen öyle oldu forumdaki tek eğlencem @xemrexxx benle çok uğraştığını için biricik teyzesiyim ben onun![]()
Teyze der arkandan hançer saplar. Erkeklere güven olmaz![]()
Yine de güvenme derim Melek abla. Ayağını kaydırma derdinde olabilir. Erkek milletine güven olmaz. Yaşasın Feminizm![]()
Oda doğru valla belli olmaz
Aynen abla. Eve geldim Safiye izliyorum. Biraz oda etkilemiş olabilir beni![]()
Heyatım sen dikkat et bence melek teyze insanları zehirli mantıyla ortadan kaldırıyorYine de güvenme derim Melek abla. Ayağını kaydırma derdinde olabilir. Erkek milletine güven olmaz. Yaşasın Feminizm![]()
Heyatım sen dikkat et bence melek teyze insanları zehirli mantıyla ortadan kaldırıyor![]()
Safiyemi masumlarmı i zliyosun sen![]()
Heyatım sen dikkat et bence melek teyze insanları zehirli mantıyla ortadan kaldırıyor![]()
Buna Irmağın inanacağını düşünmüyon dimi![]()
![]()