Keith Long
Favori Üye
Contenin Fenerbahçe’ye geldiğini düşünüyorumEsma sultan dan beri rol model eksikliği vardı Zuhal mommy o açığı kapadı sağolsun @dreamy @cookies @Aserat @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Veteran
@ozmoturk
Contenin Fenerbahçe’ye geldiğini düşünüyorumEsma sultan dan beri rol model eksikliği vardı Zuhal mommy o açığı kapadı sağolsun @dreamy @cookies @Aserat @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Veteran
@ozmoturk
Contenin Fenerbahçe’ye geldiğini düşünüyorum
Videolara bakıyorum. Baya eğlenmişler
Bu kedi fotoğrafı nerden Çıktı Exxen Fenerbahçe ismi birde çok güzel olur diye düşünüyorum @xemrexxx
Esma sultan dan beri rol model eksikliği vardı Zuhal mommy o açığı kapadı sağolsun @dreamy @cookies @Aserat @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Veteran
@ozmoturk
KALAYCIOĞLU AİLESİ BİR MARKADIR.Esma sultan dan beri rol model eksikliği vardı Zuhal mommy o açığı kapadı sağolsun @dreamy @cookies @Aserat @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Veteran
@ozmoturk
İzlediğim filmin yorumunu yapmaya geldim 1 saattir bildirim inceliyorum.@bazinga'ya üzülüyorum. O kadar çok etiketleniyor ki, bir bakıyor girmediği sürede birçok bildirim gelmiş. Mecburen bazı bildirimleri es geçiyor ya da gözünden kaçıyor. Ben bile etiket yağmuruna tutuyorum ve bazı etiketlediklerimi es geçiyor.
Önce yapmak istediğini yap, sonra bildirimleri incelersin. Bildirimleri incelemeye kalkarsan eğer, bildirimler arasında sıkışıp kalırsın ve film yorum yapmaya üşenirsin ya da yapacağın film yorumun, yapmak istediğin şekilde olmaz. Öncesinde taslak da oluşturabilirsin girmeden önce, kopyala yapıştır yapıp geç ve ben öyle yapıyorum mesela, çok daha iyi.İzlediğim filmin yorumunu yapmaya geldim 1 saattir bildirim inceliyorum.
Mantıklı öneriymiş.Önce yapmak istediğini yap, sonra bildirimleri incelersin. Bildirimleri incelemeye kalkarsan eğer, bildirimler arasında sıkışıp kalırsın ve film yorum yapmaya üşenirsin ya da yapacağın film yorumun, yapmak istediğin şekilde olmaz. Öncesinde taslak da oluşturabilirsin girmeden önce, kopyala yapıştır yapıp geç ve ben öyle yapıyorum mesela, çok daha iyi.
Mantıklı öneriymiş.
Önce yapmak istediğini yap, sonra bildirimleri incelersin. Bildirimleri incelemeye kalkarsan eğer, bildirimler arasında sıkışıp kalırsın ve film yorum yapmaya üşenirsin ya da yapacağın film yorumun, yapmak istediğin şekilde olmaz. Öncesinde taslak da oluşturabilirsin girmeden önce, kopyala yapıştır yapıp geç ve ben öyle yapıyorum mesela, çok daha iyi.
Foruma girmeden konulara mesaj yazıp yollayabiliyorsunuz zaten. Onu yapın ve foruma şifreyi yazıp online olduğunuz an kaç mesaj yazdıysanız hepsi saniyesinde adrese teslimMantıklı öneriymiş.
O da mantıklı ama ben hiç çıkış yapmadığım için bana uymuyor.Foruma girmeden konulara mesaj yazıp yollayabiliyorsunuz zaten. Onu yapın ve foruma şifreyi yazıp online olduğunuz an kaç mesaj yazdıysanız hepsi saniyesinde adrese teslim
İnceleme yapmak istesem kendi blogumda yaparım zaten.Ekli dosyayı görüntüle 104998
Bu sitede inceleme yapabilirsin mesela, sonra geçirebilirsin buraya. Gerçi 31 Aralık 2018'de kalmışsın, uzun zamandır girmemişsin.
Bence o siteye de yedekleme yapabilirsin, güncel olmayanlar için tabii ki. Hata kaza bir şey olursa eğer, o siteden bu siteye aktarma yapabilirsin.O da mantıklı ama ben hiç çıkış yapmadığım için bana uymuyor.
İnceleme yapmak istesem kendi blogumda yaparım zaten.
Güncel filmleri blogda uzun uzun yazıyorum, diğer filmleri burada kısaca yazmak yetiyor. Burada biz bize yazdığım için rahat rahat gelişigüzel yazıyorum, diğer türlü özenli yazmam gereken bir iş haline dönüşmesine istemem.
Bu aynı ben...Kendimle hesaplaşmalarım bitmedi yok olup kaybolup gitmek istiyorum bazı şeyleri hiç yaşanmamış saymak sil baştan başlamak unutulmak hakkımı kullanmak istiyorum sil baştan başlamak hayata temiz bir sayfa açmak istiyorum
İkiyüzlülüklere tahammülüm yok yolunu kaybetmiş biriyim sanki silkelenip kendime gelmek istiyorum sahi ben nereye aitim onu bile bilmiyorum