Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Contenin Fenerbahçe’ye geldiğini düşünüyorum
E5MJFZHWUAM6eNi.jpeg

------

Videolara bakıyorum. Baya eğlenmişler :A
IMG_20210702_015430.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@bazinga'ya üzülüyorum. O kadar çok etiketleniyor ki, bir bakıyor girmediği sürede birçok bildirim gelmiş. Mecburen bazı bildirimleri es geçiyor ya da gözünden kaçıyor. Ben bile etiket yağmuruna tutuyorum ve bazı etiketlediklerimi es geçiyor. :A

@bazinga'ya üzülüyorum. O kadar çok etiketleniyor ki, bir bakıyor girmediği sürede birçok bildirim gelmiş. Mecburen bazı bildirimleri es geçiyor ya da gözünden kaçıyor. Ben bile etiket yağmuruna tutuyorum ve bazı etiketlediklerimi es geçiyor. :A
İzlediğim filmin yorumunu yapmaya geldim 1 saattir bildirim inceliyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
İzlediğim filmin yorumunu yapmaya geldim 1 saattir bildirim inceliyorum. :A
Önce yapmak istediğini yap, sonra bildirimleri incelersin. Bildirimleri incelemeye kalkarsan eğer, bildirimler arasında sıkışıp kalırsın ve film yorum yapmaya üşenirsin ya da yapacağın film yorumun, yapmak istediğin şekilde olmaz. Öncesinde taslak da oluşturabilirsin girmeden önce, kopyala yapıştır yapıp geç ve ben öyle yapıyorum mesela, çok daha iyi. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Önce yapmak istediğini yap, sonra bildirimleri incelersin. Bildirimleri incelemeye kalkarsan eğer, bildirimler arasında sıkışıp kalırsın ve film yorum yapmaya üşenirsin ya da yapacağın film yorumun, yapmak istediğin şekilde olmaz. Öncesinde taslak da oluşturabilirsin girmeden önce, kopyala yapıştır yapıp geç ve ben öyle yapıyorum mesela, çok daha iyi. :A
Mantıklı öneriymiş. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf

Mantıklı öneriymiş. :A
Foruma girmeden konulara mesaj yazıp yollayabiliyorsunuz zaten. Onu yapın ve foruma şifreyi yazıp online olduğunuz an kaç mesaj yazdıysanız hepsi saniyesinde adrese teslim :A

• Güldürdün
Foruma girmeden konulara mesaj yazıp yollayabiliyorsunuz zaten. Onu yapın ve foruma şifreyi yazıp online olduğunuz an kaç mesaj yazdıysanız hepsi saniyesinde adrese teslim :A
O da mantıklı ama ben hiç çıkış yapmadığım için bana uymuyor. :A

Ekli dosyayı görüntüle 104998

Bu sitede inceleme yapabilirsin mesela, sonra geçirebilirsin buraya. Gerçi 31 Aralık 2018'de kalmışsın, uzun zamandır girmemişsin. :A
İnceleme yapmak istesem kendi blogumda yaparım zaten. :A

Güncel filmleri blogda uzun uzun yazıyorum, diğer filmleri burada kısaca yazmak yetiyor. Burada biz bize yazdığım için rahat rahat gelişigüzel yazıyorum, diğer türlü özenli yazmam gereken bir iş haline dönüşmesine istemem. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
O da mantıklı ama ben hiç çıkış yapmadığım için bana uymuyor. :A

İnceleme yapmak istesem kendi blogumda yaparım zaten. :A

Güncel filmleri blogda uzun uzun yazıyorum, diğer filmleri burada kısaca yazmak yetiyor. Burada biz bize yazdığım için rahat rahat gelişigüzel yazıyorum, diğer türlü özenli yazmam gereken bir iş haline dönüşmesine istemem. :A
Bence o siteye de yedekleme yapabilirsin, güncel olmayanlar için tabii ki. Hata kaza bir şey olursa eğer, o siteden bu siteye aktarma yapabilirsin. :D

• Beğendim
Geceyle gündüzün tam ortası, gözlerde gram uyku yok... Geceyle benim aramda oldum olası bir yakınlık vardı zaten... Dost dost diye nice nicesine sarıldım. Benim sadık yârim karanlık gecelerdir... Tıpkı kış mevsimini bir başka sevdiğim gibi, “geceleri” de seviyorum velhasıl...

🚬

Kendimle hesaplaşmalarım bitmedi yok olup kaybolup gitmek istiyorum bazı şeyleri hiç yaşanmamış saymak sil baştan başlamak unutulmak hakkımı kullanmak istiyorum sil baştan başlamak hayata temiz bir sayfa açmak istiyorum
İkiyüzlülüklere tahammülüm yok yolunu kaybetmiş biriyim sanki silkelenip kendime gelmek istiyorum sahi ben nereye aitim onu bile bilmiyorum

• Üzücü
Reactions: serhatt
Kendimle hesaplaşmalarım bitmedi yok olup kaybolup gitmek istiyorum bazı şeyleri hiç yaşanmamış saymak sil baştan başlamak unutulmak hakkımı kullanmak istiyorum sil baştan başlamak hayata temiz bir sayfa açmak istiyorum
İkiyüzlülüklere tahammülüm yok yolunu kaybetmiş biriyim sanki silkelenip kendime gelmek istiyorum sahi ben nereye aitim onu bile bilmiyorum
Bu aynı ben...

• Üzücü
Reactions: AteşBöceği