Rüyanda beni gördün galiba kargalar fokunu yemeden bana iftira atmaya başladığına göre.O zaman bunu izle ses çok yok @serhatt ın @kerem le olan nikahındaki gelinliği olaymış @Angelica @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy şok wefad @Bully @Yakamoz-Asi
Rüyanda beni gördün galiba kargalar fokunu yemeden bana iftira atmaya başladığına göre.O zaman bunu izle ses çok yok @serhatt ın @kerem le olan nikahındaki gelinliği olaymış @Angelica @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy şok wefad @Bully @Yakamoz-Asi
Saat öğlen oldu beRüyanda beni gördün galiba kargalar fokunu yemeden bana iftira atmaya başladığına göre.
Bütün gece zombi gibi gezdiğin için sana şimdi öğlen olur.Saat öğlen oldu be
Bütün gece zombi gibi gezdiğin için sana şimdi öğlen olur.
Bütün gece zombi gibi gezdiğin için sana şimdi öğlen olur.
Kalkıp gelemeyenler sussun bence
Evet en başta da sen ömür boyu konuşmamalısın.
Lafı çeviremedin nanikEvet en başta da sen ömür boyu konuşmamalısın.
Yoo çok da güzel çevirdim daha ne olsun.Lafı çeviremedin nanik
daha çok gelişmen lazım git bir staja falan ender çelebinin yanına çok vasatsınYoo çok da güzel çevirdim daha ne olsun.
Tatlım senin hatlar karışmış, benim sana verdiğim tavsiyeleri sen bana geri söylüyorsun hay Allah. Durumun gün be gün kötüye gidiyor acıyorum sana.daha çok gelişmen lazım git bir staja falan ender çelebinin yanına çok vasatsın
sen acınacak hale düşeli yıllar oldu kendi derdine yanTatlım senin hatlar karışmış, benim sana verdiğim tavsiyeleri sen bana geri söylüyorsun hay Allah. Durumun gün be gün kötüye gidiyor acıyorum sana.
Tatlım yanlışın var, ben geldiğimden beri acınacak halde olan sensin.sen acınacak hale düşeli yıllar oldu kendi derdine yan
bizi davet edecek kişide eğer @Dosi ise bana kesinlikle vize çıkmaz çünkü davet etmezO neymiş ölüye büyü mü olur ilginç. Bunu angelica bilir mi ki sorsak neymiş çok ilginç.
------
Hadi toplanın gidiyoruz @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam 5 sene sonunda başka birini buluruz
@tekin sende gel nikah şahidimsin
biri demiyorum artık zira psikiyatri okumadım, allah şifa versinTatlım yanlışın var, ben geldiğimden beri acınacak halde olan sensin.
Ne dediğin bile anlaşılmıyor. Sonda kendine şifa dilemişsin bu güzel bir davranış bende sana şifa diliyorum.biri demiyorum artık zira psikiyatri okumadım, allah şifa versin
Sen giydiğin için sen daha iyi biliyorsun.
Siz gidip
ben sıvacılardan öyle duydum günahları boyunlarınaSen giydiğin için sen daha iyi biliyorsun.
Siz gidip
geri dönüyorsunuz.
Kimden duydun ? Yanar döner dark tan mı ? @MasacRE mi? @Maskeli Fedai mi? @MEnes mi ? @Bully den mi ?ben sıvacılardan öyle duydum günahları boyunlarına
Gel gel kaçak girersin sıkma canınıbizi davet edecek kişide eğer @Dosi ise bana kesinlikle vize çıkmaz çünkü davet etmez
yoksa şahidin olurum elbette ne demek bugün ben sana yarın sen bana şahitlik yaparsın bende gitmişken eli boş dönecek değilim elbette