Herkes artık çok şey yaşamış farklı eğlence arıyor. Ben eğlencesine katılırım şahsen. Kovalanmak isteyen kovalanır
Sen de hiç affetmiyorsun yaşlı kurt 🐺
Tebrikler nice binlere
Fırsat olursa affetmeyeceksin bu dünyada.
Herkes artık çok şey yaşamış farklı eğlence arıyor. Ben eğlencesine katılırım şahsen. Kovalanmak isteyen kovalanır
Sen de hiç affetmiyorsun yaşlı kurt 🐺
Tebrikler nice binlere
Affettiklerimize saysınlarFırsat olursa affetmeyeceksin bu dünyada.
Affettiklerimize saysınlar
Boşver ya seni üzen herkesin gözleri kapansınSaysınlar valla. Bu dünyada herkesi affettim ama 1 kiṣiye hakkımı helal etmeyeceğim. O da eksik kalsın sayılmasın.
Boşver ya seni üzen herkesin gözleri kapansın
Ah benim vefakar @RüzgarGülü forumdaşımTebrikler nice binlere
Önemli değil forumdaş herkes işinde gücünde efkarinda eğlencesinde yoksa görür herkesAh benim vefakar @RüzgarGülü forumdaşım
Sen de olmasan tebrik eden olmayacak beni Çoook teşekkür ederim
aaaaaa @Angelica teyzeme bak 500 yıllık büyülerinden yapmış 😱😱Öyle apışıp kalırsın işte.
Melonun meşhur kaşık büyüsü bu @xemrexxx seni forumdan uzaklaştırmak için yapmıştı ama pek bir faydasını görmedi ters tepti forumdan çıkmaz oldun gız @Angelica koş kaşıklar gün yüzüne çıkmış anammaaaaaa @Angelica teyzeme bak 500 yıllık büyülerinden yapmış 😱😱
@Dosi @Zeyno @Bully @RüzgarGülü @The_Erinch @mrt-06 @Yakamoz-Asi
aaaaaa @Angelica teyzeme bak 500 yıllık büyülerinden yapmış 😱😱
Fırsat olursa affetmeyeceksin bu dünyada.
Affettiklerimize saysınlar
Ah benim vefakar @RüzgarGülü forumdaşım
Sen de olmasan tebrik eden olmayacak beni Çoook teşekkür ederim
kızzz bu haber üzerine @serhatt İsveç e gitmek için @Dosi ye yalvarmaya başlamış resmen edepsizliğine kılıf bulmuş oraya gidince yasayı 2 yıl olarak düzenletir @Bully @MasacRE @12.Adam @mrt-06Bu büyülerden benim niye haberim yok acaba ya hayır bilsem xemrenin boş konuşan çenesi için yaparım
kız üzerine bunu atmıştım son büyü yaptığında artık bana yapamıyorsunBu büyülerden benim niye haberim yok acaba ya hayır bilsem xemrenin boş konuşan çenesi için yaparım
Kız bu Cevriye hanımın Fiko'ya yaptığı büyü. 😱aaaaaa @Angelica teyzeme bak 500 yıllık büyülerinden yapmış 😱😱
O neymiş ölüye büyü mü olur ilginç. Bunu angelica bilir mi ki sorsak neymiş çok ilginç.aaaaaa @Angelica teyzeme bak 500 yıllık büyülerinden yapmış 😱😱
Hadi toplanın gidiyoruz @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam 5 sene sonunda başka birini buluruz
Kız bu Cevriye hanımın Fiko'ya yaptığı büyü. 😱
O neymiş ölüye büyü mü olur ilginç. Bunu angelica bilir mi ki sorsak neymiş çok ilginç.
------
Hadi toplanın gidiyoruz @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam 5 sene sonunda başka birini buluruz
@tekin sende gel nikah şahidimsin
Amin. İnṣallah.
Bu büyülerden benim niye haberim yok acaba ya hayır bilsem xemrenin boş konuşan çenesi için yaparım
Kuzzz hep derim bu serhat kısır diye bakın isteyince Bülent Halam bile doğuruyor @Dosi @mrt-06 @Bully @MasacREÇiftler , 5 yılı geçerse otomatikman boşanmış mı oluyor ? @Dosi açıklama bekliyoruz.
O zaman bunu izle ses çok yok @serhatt ın @kerem le olan nikahındaki gelinliği olaymış @Angelica @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy şok wefad @Bully @Yakamoz-AsiSes var desene disardayip market sırası. Yapma böyle