SANANEEEE.
Ahmet Bayram i etiketlemek geldi içimden niye diye sormasın kimse öylesine
Herkes anladı benceSANANEEEE.
Eminim herkes yanlış anlamıştır sen kendi fesatlığını bulaştırdıysan.Herkes anladı bence
ablam çeyiz yoluyla ortadoğuyu ele geçirmeye devam ediyor ıraklı milyarder kocişi ile gelmiş düğüneEminim herkes yanlış anlamıştır sen kendi fesatlığını bulaştırdıysan.
O kadar topukluyu niye giyiyorlar ki ya yürüyemiyor bile yazıkablam çeyiz yoluyla ortadoğuyu ele geçirmeye devam ediyor ıraklı milyarder kocişi ile gelmiş düğüne
İsveç e de el atıp @Dosi yi de prenses yapabilirdi Hande QueenO
O kadar topukluyu niye giyiyorlar ki ya yürüyemiyor bile yazık
Yakışır benim gibi akıllı kadın nereye ve neye ve kime yatırım yapacağını çok iyi biliyor.ablam çeyiz yoluyla ortadoğuyu ele geçirmeye devam ediyor ıraklı milyarder kocişi ile gelmiş düğüne
Aaaaaa uzmanlık alanında işler çevirenler var, rakip çıktıYakışır benim gibi akıllı kadın nereye ve neye ve kime yatırım yapacağını çok iyi biliyor.
Allah ıslah etsin ne diyeyim. .ssAaaaaa uzmanlık alanında işler çevirenler var, rakip çıktı
Sen de bir Yasin okumuşsun diyollaAllah ıslah etsin ne diyeyim. .ss
Tanımıyorum.
herkesi tanıman mı lazımTanımıyorum.
Komşuluk yapmanın nesi kötü anlamadım?herkesi tanıman mı lazım
ay neyse zamanında @Maskeli Fedai de sana bundan uygulamıştı sonra tek celsede boşanmıştınız @Bully @Angelica @Dosi @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Zeyno @MasacRE
Eside çalışiyir işte ne var bundaherkesi tanıman mı lazım
ay neyse zamanında @Maskeli Fedai de sana bundan uygulamıştı sonra tek celsede boşanmıştınız @Bully @Angelica @Dosi @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Zeyno @MasacRE
Sendeki öngörüsüzlükKomşuluk yapmanın nesi kötü anlamadım?
Bunlarda kendilerini bir halt sanıyor, RUS olamayacak kadar esmer.
Sen de Faruk forumdasın 10. Nikahının fotosunu likelamıştınBunlarda kendilerini bir halt sanıyor, RUS olamayacak kadar esmer.