SANANEEEE.
Ahmet Bayram i etiketlemek geldi içimden niye diye sormasın kimse öylesine
Herkes anladı benceSANANEEEE.![]()
Eminim herkes yanlış anlamıştır sen kendi fesatlığını bulaştırdıysan.Herkes anladı bence![]()
ablam çeyiz yoluyla ortadoğuyu ele geçirmeye devam ediyorEminim herkes yanlış anlamıştır sen kendi fesatlığını bulaştırdıysan.![]()
#EbruGündeş eşi Murat Özdemir ile ilk kez #AcunIlıcalı'nın düğününe el ele katıldı. (📸 @magazinnews_net) pic.twitter.com/2xO4HNysGP
— birsenaltuntas (@birsenaltuntas1) September 4, 2024
O kadar topukluyu niye giyiyorlar ki ya yürüyemiyor bile yazıkablam çeyiz yoluyla ortadoğuyu ele geçirmeye devam ediyorıraklı milyarder kocişi ile gelmiş düğüne
#EbruGündeş eşi Murat Özdemir ile ilk kez #AcunIlıcalı'nın düğününe el ele katıldı. (📸 @magazinnews_net) pic.twitter.com/2xO4HNysGP
İsveç e de el atıp @Dosi yi de prenses yapabilirdi Hande QueenO
O kadar topukluyu niye giyiyorlar ki ya yürüyemiyor bile yazık![]()
Yakışır benim gibi akıllı kadın nereye ve neye ve kime yatırım yapacağını çok iyi biliyor.ablam çeyiz yoluyla ortadoğuyu ele geçirmeye devam ediyorıraklı milyarder kocişi ile gelmiş düğüne
Aaaaaa uzmanlık alanında işler çevirenler var, rakip çıktıYakışır benim gibi akıllı kadın nereye ve neye ve kime yatırım yapacağını çok iyi biliyor.![]()
Allah ıslah etsin ne diyeyim. .ssAaaaaa uzmanlık alanında işler çevirenler var, rakip çıktı
Sen de bir Yasin okumuşsun diyollaAllah ıslah etsin ne diyeyim. .ss
Tanımıyorum.
herkesi tanıman mı lazımTanımıyorum.![]()
Koca işe giderken eve gizli kamera yerleştirmiş, ev yok geçen hanı çıkmış pic.twitter.com/6ObMiH5L1d
— Z kuşağı Terörü (@Zkusagiz) September 5, 2024
Komşuluk yapmanın nesi kötü anlamadım?herkesi tanıman mı lazım![]()
ay neyse zamanında @Maskeli Fedai de sana bundan uygulamıştısonra tek celsede boşanmıştınız
@Bully @Angelica @Dosi @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Zeyno @MasacRE
Eside çalışiyir işte ne var bundaherkesi tanıman mı lazım![]()
ay neyse zamanında @Maskeli Fedai de sana bundan uygulamıştısonra tek celsede boşanmıştınız
@Bully @Angelica @Dosi @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Zeyno @MasacRE
Sendeki öngörüsüzlükKomşuluk yapmanın nesi kötü anlamadım?![]()
Bunlarda kendilerini bir halt sanıyor, RUS olamayacak kadar esmer.
Sen de Faruk forumdasın 10. Nikahının fotosunu likelamıştınBunlarda kendilerini bir halt sanıyor, RUS olamayacak kadar esmer.![]()