Rüyanda beni gördün galiba kargalar fokunu yemeden bana iftira atmaya başladığına göre.O zaman bunu izle ses çok yok@serhatt ın @kerem le olan nikahındaki gelinliği olaymış
@Angelica @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy şok wefad
@Bully @Yakamoz-Asi
Rüyanda beni gördün galiba kargalar fokunu yemeden bana iftira atmaya başladığına göre.O zaman bunu izle ses çok yok@serhatt ın @kerem le olan nikahındaki gelinliği olaymış
@Angelica @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy şok wefad
@Bully @Yakamoz-Asi
Saat öğlen oldu beRüyanda beni gördün galiba kargalar fokunu yemeden bana iftira atmaya başladığına göre.![]()
Bütün gece zombi gibi gezdiğin için sana şimdi öğlen olur.Saat öğlen oldu be![]()
Bütün gece zombi gibi gezdiğin için sana şimdi öğlen olur.![]()
Bütün gece zombi gibi gezdiğin için sana şimdi öğlen olur.![]()
Kalkıp gelemeyenler sussun bence
Evet en başta da sen ömür boyu konuşmamalısın.
Lafı çeviremedin nanikEvet en başta da sen ömür boyu konuşmamalısın.![]()
Yoo çok da güzel çevirdim daha ne olsun.Lafı çeviremedin nanik![]()
daha çok gelişmen lazım git bir staja falan ender çelebinin yanınaYoo çok da güzel çevirdim daha ne olsun.![]()
Tatlım senin hatlar karışmış, benim sana verdiğim tavsiyeleri sen bana geri söylüyorsun hay Allah.daha çok gelişmen lazım git bir staja falan ender çelebinin yanınaçok vasatsın
![]()
sen acınacak hale düşeli yıllar oldu kendi derdine yanTatlım senin hatlar karışmış, benim sana verdiğim tavsiyeleri sen bana geri söylüyorsun hay Allah.Durumun gün be gün kötüye gidiyor acıyorum sana.
![]()
Tatlım yanlışın var, ben geldiğimden beri acınacak halde olan sensin.sen acınacak hale düşeli yıllar oldu kendi derdine yan![]()
bizi davet edecek kişide eğer @Dosi ise bana kesinlikle vize çıkmaz çünkü davet etmezO neymiş ölüye büyü mü olur ilginç. Bunu angelica bilir mi ki sorsak neymiş çok ilginç.
------
Hadi toplanın gidiyoruz @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam 5 sene sonunda başka birini buluruz
@tekin sende gel nikah şahidimsin![]()
biri demiyorum artık zira psikiyatri okumadım, allah şifa versinTatlım yanlışın var, ben geldiğimden beri acınacak halde olan sensin.![]()
![]()
![]()
Ne dediğin bile anlaşılmıyor.biri demiyorum artık zira psikiyatri okumadım, allah şifa versin![]()
Sen giydiğin için sen daha iyi biliyorsun.
Siz gidip
ben sıvacılardan öyle duydumSen giydiğin için sen daha iyi biliyorsun.
Siz gidip
geri dönüyorsunuz.![]()
Kimden duydun ? Yanar döner dark tan mı ? @MasacRE mi? @Maskeli Fedai mi? @MEnes mi ? @Bully den mi ?ben sıvacılardan öyle duydumgünahları boyunlarına
![]()
Gel gel kaçak girersin sıkma canınıbizi davet edecek kişide eğer @Dosi ise bana kesinlikle vize çıkmaz çünkü davet etmez
yoksa şahidin olurum elbette ne demek bugün ben sana yarın sen bana şahitlik yaparsın bende gitmişken eli boş dönecek değilim elbette![]()