Süreyi azaltmak mümkün mü? 25 üylül yapalım oluyorsa. 1 ay fazla olduIcardi sevmem
Ekime kadar varmış süresi. Biraz analiz etmem gerek ligi. Uzağım baya bu sene. 20 güne oylarım![]()
Süreyi azaltmak mümkün mü? 25 üylül yapalım oluyorsa. 1 ay fazla olduIcardi sevmem
Ekime kadar varmış süresi. Biraz analiz etmem gerek ligi. Uzağım baya bu sene. 20 güne oylarım![]()
Tamam ayarlıyorum. Sen eski yönetici olacak bu kadar acemi olmaman gerekirdi ama neyseSüreyi azaltmak mümkün mü? 25 üylül yapalım oluyorsa. 1 ay fazla oldu
Yıllar geçmiş..Tamam ayarlıyorum. Sen eski yönetici olacak bu kadar acemi olmaman gerekirdi ama neyse![]()
Icardi sevmem
İki kategori arasında bir fark yok aslında yetki anlamındaSpor bölümü. Favori Sözlük`te sorun yok mesela
aaaa seni dizi karakteri yapmışlar yanlız cadolozluğun tescillendi bence bu diziyleTamam ayarlıyorum. Sen eski yönetici olacak bu kadar acemi olmaman gerekirdi ama neyse![]()
Bu @Keith Long Reyize benziyor senaryosuaaaa seni dizi karakteri yapmışlar yanlız cadolozluğun tescillendi bence bu diziyle![]()
ayrıca telif almalısın hintlilerden
![]()
@Bully @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @serhatt @Angelica @Zeyno @12.Adam @MasacRE @The_Erinch
heyatım senin 2018 den beri en az 18 sevgilin olmuştur millet çok yavaşHayatım bu ben olsaydım o çelengi düğününe değil cenazesine gönderirdim.![]()
heyatım senin 2018 den beri en az 18 sevgilin olmuştur millet çok yavaş
Futbolda hünerlerini sergilerken sen
Çatla fesat.
Sen git finans şirketinde çalış burada çene çalacağınaÇatla fesat.![]()
Çalışmadığımı kim söyledi?Sen git finans şirketinde çalış burada çene çalacağına
sen yine yanlış anlamışsın@bazinga forumu kapatacaktın. Ne oldu o iş.![]()
Kendi senaryomda İrlanda tarzı bir polisiye düşünüyorum@bazinga forumu kapatacaktın. Ne oldu o iş.![]()
Yenilmişti yarışmada o yüzden öyle dedisen yine yanlış anlamışsın
burdan kazandığım paralarla gidip bir geceliğine gazino kapatacağım demiştir sen yanlış anlamışsındır![]()