S.G.A.T.
Favori Üye
Süreyi azaltmak mümkün mü? 25 üylül yapalım oluyorsa. 1 ay fazla olduIcardi sevmem
Ekime kadar varmış süresi. Biraz analiz etmem gerek ligi. Uzağım baya bu sene. 20 güne oylarım
Süreyi azaltmak mümkün mü? 25 üylül yapalım oluyorsa. 1 ay fazla olduIcardi sevmem
Ekime kadar varmış süresi. Biraz analiz etmem gerek ligi. Uzağım baya bu sene. 20 güne oylarım
Tamam ayarlıyorum. Sen eski yönetici olacak bu kadar acemi olmaman gerekirdi ama neyseSüreyi azaltmak mümkün mü? 25 üylül yapalım oluyorsa. 1 ay fazla oldu
Yıllar geçmiş..Tamam ayarlıyorum. Sen eski yönetici olacak bu kadar acemi olmaman gerekirdi ama neyse
Icardi sevmem
İki kategori arasında bir fark yok aslında yetki anlamındaSpor bölümü. Favori Sözlük`te sorun yok mesela
aaaa seni dizi karakteri yapmışlar yanlız cadolozluğun tescillendi bence bu diziyle ayrıca telif almalısın hintlilerden @Bully @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @serhatt @Angelica @Zeyno @12.Adam @MasacRE @The_ErinchTamam ayarlıyorum. Sen eski yönetici olacak bu kadar acemi olmaman gerekirdi ama neyse
Bu @Keith Long Reyize benziyor senaryosuaaaa seni dizi karakteri yapmışlar yanlız cadolozluğun tescillendi bence bu diziyle ayrıca telif almalısın hintlilerden @Bully @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @serhatt @Angelica @Zeyno @12.Adam @MasacRE @The_Erinch
heyatım senin 2018 den beri en az 18 sevgilin olmuştur millet çok yavaşHayatım bu ben olsaydım o çelengi düğününe değil cenazesine gönderirdim.
heyatım senin 2018 den beri en az 18 sevgilin olmuştur millet çok yavaş
Futbolda hünerlerini sergilerken sen
Çatla fesat.
Sen git finans şirketinde çalış burada çene çalacağınaÇatla fesat.
Çalışmadığımı kim söyledi?Sen git finans şirketinde çalış burada çene çalacağına
sen yine yanlış anlamışsın@bazinga forumu kapatacaktın. Ne oldu o iş.
Kendi senaryomda İrlanda tarzı bir polisiye düşünüyorum@bazinga forumu kapatacaktın. Ne oldu o iş.
Yenilmişti yarışmada o yüzden öyle dedisen yine yanlış anlamışsın
burdan kazandığım paralarla gidip bir geceliğine gazino kapatacağım demiştir sen yanlış anlamışsındır