@Angelica da liste var tüm önemli forum üyelerinin bilgileri kayıtlı konuşmak istediklerim ondan alırım yaniDerde bak.
Gerçekten var mı öyle bir liste. Ben de isterim @Angelica@Angelica da liste var tüm önemli forum üyelerinin bilgileri kayıtlı konuşmak istediklerim ondan alırım yani
Kapat abim kapat. Yeni nesil en basit ironiyi bile anlamıyorlar. Keşke senin, eski üyelerin de reklamdan falan para kazanacakları bir sistem olsa da geri dönseler. Hepsi tıpış tıpış gelirdi. Ömrümüzün sonuna kadar sosyal medya hayatımızı buradan yürütürdük.Her an kapanabilir.
Gerçekten var mı öyle bir liste. Ben de isterim @Angelica
Kapat abim kapat. Yeni nesil en basit ironiyi bile anlamıyorlar. Keşke senin, eski üyelerin de reklamdan falan para kazanacakları bir sistem olsa da geri dönseler. Hepsi tıpış tıpış gelirdi. Ömrümüzün sonuna kadar sosyal medya hayatımızı buradan yürütürdük.
Tanıdıkların çoğunun hesaplarını biliyorum aslında. Kalanlar icin de yapacak bir şey yok artık. HayatSende hemen inanıyorsun bu yer cücesine ya
Tanıdıkların çoğunun hesaplarını biliyorum aslında. Kalanlar icin de yapacak bir şey yok artık. Hayat
kızzz senin goril yaman literatüre girdi
------
kapatmadan birkaç sat önce haber versin son izlediğiniz yabancı dizi bölümü / sezonu konularındaki mesajları topluca bir yere kaydedeyim tekrar izlemiyim @bazinga
aaaa bunun sitcomuna katıla katıla gülecek olan sen mi diyor bunu
Senin gibi boş duvara bakıp gülmekten iyidir.aaaa bunun sitcomuna katıla katıla gülecek olan sen mi diyor bunu
Titreyenadam ı arıyorum.Sende kimler yok bende varsa diyeyim sana
babalara gelesice.ssSenin gibi boş duvara bakıp gülmekten iyidir.
Iyyy gözüm görmesin şu iticileri.
Titreyenadam ı arıyorum.
Aynı senin derdindenIyyy gözüm görmesin şu iticileri.
Sen evlen bununla yakışırsınız.
Kız aynı senin hayalindeki kaderSen evlen bununla yakışırsınız.