Herkes artık çok şey yaşamış farklı eğlence arıyor. Ben eğlencesine katılırım şahsen. Kovalanmak isteyen kovalanır
Sen de hiç affetmiyorsun yaşlı kurt 🐺
Tebrikler nice binlere![]()
Fırsat olursa affetmeyeceksin bu dünyada.
Herkes artık çok şey yaşamış farklı eğlence arıyor. Ben eğlencesine katılırım şahsen. Kovalanmak isteyen kovalanır
Sen de hiç affetmiyorsun yaşlı kurt 🐺
Tebrikler nice binlere![]()
Affettiklerimize saysınlarFırsat olursa affetmeyeceksin bu dünyada.![]()
Affettiklerimize saysınlar![]()
Boşver ya seni üzen herkesin gözleri kapansınSaysınlar valla. Bu dünyada herkesi affettim ama 1 kiṣiye hakkımı helal etmeyeceğim. O da eksik kalsın sayılmasın.![]()
Boşver ya seni üzen herkesin gözleri kapansın![]()
Ah benim vefakar @RüzgarGülü forumdaşımTebrikler nice binlere![]()
Önemli değil forumdaş herkes işinde gücünde efkarinda eğlencesinde yoksa görür herkesAh benim vefakar @RüzgarGülü forumdaşım
Sen de olmasan tebrik eden olmayacak beniÇoook teşekkür ederim
![]()
aaaaaa @Angelica teyzeme bak 500 yıllık büyülerinden yapmış 😱😱Öyle apışıp kalırsın işte.![]()
Melonun meşhur kaşık büyüsü bu @xemrexxx seni forumdan uzaklaştırmak için yapmıştı ama pek bir faydasını görmedi ters tepti forumdan çıkmaz oldun gız @Angelica koş kaşıklar gün yüzüne çıkmış anammaaaaaa @Angelica teyzeme bak 500 yıllık büyülerinden yapmış 😱😱
@Dosi @Zeyno @Bully @RüzgarGülü @The_Erinch @mrt-06 @Yakamoz-Asi
aaaaaa @Angelica teyzeme bak 500 yıllık büyülerinden yapmış 😱😱
Fırsat olursa affetmeyeceksin bu dünyada.![]()
Affettiklerimize saysınlar![]()
Ah benim vefakar @RüzgarGülü forumdaşım
Sen de olmasan tebrik eden olmayacak beniÇoook teşekkür ederim
![]()
kızzz bu haber üzerine @serhatt İsveç e gitmek için @Dosi ye yalvarmaya başlamış resmen edepsizliğine kılıf bulmuşBu büyülerden benim niye haberim yok acaba ya hayır bilsem xemrenin boş konuşan çenesi için yaparım![]()
kız üzerine bunu atmıştım son büyü yaptığında artık bana yapamıyorsunBu büyülerden benim niye haberim yok acaba ya hayır bilsem xemrenin boş konuşan çenesi için yaparım![]()
Kız bu Cevriye hanımın Fiko'ya yaptığı büyü. 😱aaaaaa @Angelica teyzeme bak 500 yıllık büyülerinden yapmış 😱😱
O neymiş ölüye büyü mü olur ilginç. Bunu angelica bilir mi ki sorsak neymiş çok ilginç.aaaaaa @Angelica teyzeme bak 500 yıllık büyülerinden yapmış 😱😱
Hadi toplanın gidiyoruz @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam 5 sene sonunda başka birini buluruz
Kız bu Cevriye hanımın Fiko'ya yaptığı büyü. 😱
O neymiş ölüye büyü mü olur ilginç. Bunu angelica bilir mi ki sorsak neymiş çok ilginç.
------
Hadi toplanın gidiyoruz @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam 5 sene sonunda başka birini buluruz
@tekin sende gel nikah şahidimsin![]()
Amin. İnṣallah.![]()
Bu büyülerden benim niye haberim yok acaba ya hayır bilsem xemrenin boş konuşan çenesi için yaparım![]()
Kuzzz hep derim bu serhat kısır diye bakın isteyince Bülent Halam bile doğuruyorÇiftler , 5 yılı geçerse otomatikman boşanmış mı oluyor ?@Dosi açıklama bekliyoruz.
O zaman bunu izle ses çok yokSes var desene disardayip market sırası. Yapma böyle![]()