Kız üzülme belki hayalindeki erkek daha doğmamıştır ileride bulursun @Carpe Diem @Angelica @12.Adam @Yakamoz-AsiHayatım ben zaten Yunanistanlı olduğum için oralardayım şuan.
Son düzenleme:
Kız üzülme belki hayalindeki erkek daha doğmamıştır ileride bulursun @Carpe Diem @Angelica @12.Adam @Yakamoz-AsiHayatım ben zaten Yunanistanlı olduğum için oralardayım şuan.
Benim değil de senin hayalin gibi.Kız üzülme belki hayalindeki erkek daha doğmamıştır ileride bulursun @Carpe Diem @Angelica @12.Adam @Yakamoz-Asi
Kız beste yapmışsın söz serhat müzik @eemre diyolla @Yakamoz-Asi @ozmoturk @cookies @Carpe Diem @Angelica @Dosi @12.AdamBenim değil de senin hayalin gibi.
Çatla. .ssKız beste yapmışsın söz serhat müzik @eemre diyolla @Yakamoz-Asi @ozmoturk @cookies @Carpe Diem @Angelica @Dosi @12.Adam
@serhatt daha güzel yapardı bence 🤣Kız beste yapmışsın söz serhat müzik @eemre diyolla @Yakamoz-Asi @ozmoturk @cookies @Carpe Diem @Angelica @Dosi @12.Adam
E zaten.@serhatt daha güzel yapardı bence 🤣
@serhatt daha güzel yapardı bence 🤣
Şarkıyı yaptığı erkeğe bağlı bence @Yakamoz-Asi ile kıvanç A aynı şarkıyı yapmazdı neticedeE zaten.
Kıvanç'a ne yapsam azzz.Şarkıyı yaptığı erkeğe bağlı bence @Yakamoz-Asi ile kıvanç A aynı şarkıyı yapmazdı neticede
Şarkıyı yaptığı erkeğe bağlı bence @Yakamoz-Asi ile kıvanç A aynı şarkıyı yapmazdı neticede
Kıvanç'a ne yapsam azzz.
Para varsa sana da bakarBana ṣarkı niye yapsın o parlakcı
Valla aşk bu yapar 😂Şarkıyı yaptığı erkeğe bağlı bence @Yakamoz-Asi ile kıvanç A aynı şarkıyı yapmazdı neticede
Para varsa sana da bakar
Valla aşk bu yapar 😂
Parası olsa da bakmam.Para varsa sana da bakar
Çatla. .ss
@serhatt daha güzel yapardı bence 🤣
Aaaaaa skandal 😱 @Carpe Diem in şehzadesi barış kılıç i ifşa etti kolumda baş harfinin dövmesi var dedi kolunda ''b' harfi varmış, daha önce videosunu paylaştım tepki gösterince sildim dedi, sildiği video barış kılıç ın dı bir de bnmle tanıştığında kadrodan başka bir genç çocukla ilişkisi var demil video güllerin savaşı dönemine aitti hemen kadrodaki genç oğlanların listesi çıkarılmalıBana ṣarkı niye yapsın o parlakcı
Barış ve Burak bisex miymiş yani?Aaaaaa skandal 😱 @Carpe Diem in şehzadesi barış kılıç i ifşa etti kolumda baş harfinin dövmesi var dedi kolunda ''b' harfi varmış, daha önce videosunu paylaştım tepki gösterince sildim dedi, sildiği video barış kılıç ın dı bir de bnmle tanıştığında kadrodan başka bir genç çocukla ilişkisi var demil video güllerin savaşı dönemine aitti hemen kadrodaki genç oğlanların listesi çıkarılmalı
Bir de bunu patlattı yani her sette bir serhat bir @eemre var demek ki belli ihtiyaçlar için @cookies @Aserat @ozmoturk @The_Erinch @offensive @12.Adam @batuhankaralar @Dosi @Zeyno Ekli dosyayı görüntüle 124784
Ne saçmalıyorsun sen 🤣Aaaaaa skandal 😱 @Carpe Diem in şehzadesi barış kılıç i ifşa etti kolumda baş harfinin dövmesi var dedi kolunda ''b' harfi varmış, daha önce videosunu paylaştım tepki gösterince sildim dedi, sildiği video barış kılıç ın dı bir de bnmle tanıştığında kadrodan başka bir genç çocukla ilişkisi var demil video güllerin savaşı dönemine aitti hemen kadrodaki genç oğlanların listesi çıkarılmalı
Bir de bunu patlattı yani her sette bir serhat bir @eemre var demek ki belli ihtiyaçlar için @cookies @Aserat @ozmoturk @The_Erinch @offensive @12.Adam @batuhankaralar @Dosi @Zeyno Ekli dosyayı görüntüle 124784
Şok üstüne şok ifşa 345 kişi görmüş o videoyu 😱 bulabilir misin senAaaaaa skandal 😱 @Carpe Diem in şehzadesi barış kılıç i ifşa etti kolumda baş harfinin dövmesi var dedi kolunda ''b' harfi varmış, daha önce videosunu paylaştım tepki gösterince sildim dedi, sildiği video barış kılıç ın dı bir de bnmle tanıştığında kadrodan başka bir genç çocukla ilişkisi var demil video güllerin savaşı dönemine aitti hemen kadrodaki genç oğlanların listesi çıkarılmalı
Barış ve Burak bisex miymiş yani?
Ne saçmalıyorsun sen 🤣
Aaaa @kerem bacıma söyleyelim de bunu serhata ayarlasın 2 metreymiş edepsizin boyu boyuna uygun zor bulunurŞok üstüne şok ifşa 345 kişi görmüş o videoyu 😱 bulabilir misin sen
Sen onu bunu bırak da şu Osmanlı tohumunun dalgası kimmiş onu de.Aaaa @kerem bacıma söyleyelim de bunu serhata ayarlasın 2 metreymiş edepsizin boyu boyuna uygun zor bulunur