İyice düşkün oldun sen deAaaa valla kopyası düştüm.![]()
İyice düşkün oldun sen deAaaa valla kopyası düştüm.![]()
Senin ka olamam.İyice düşkün oldun sen de![]()
Bu adam niye adını şeyine yazmış tiktaklara mesaj galibaSenin ka olamam.![]()
Bi halta da benzese. .ssBu adam niye adını şeyine yazmış tiktaklara mesaj galiba
Sana yerli ve milli verelim o zamanBi halta da benzese. .ss
Bu da tipsiz ama mihrap yerinde maşallah.
Mihraba çık vaaz ver o zamanBu da tipsiz ama mihrap yerinde maşallah.![]()
Bu da tipsiz ama mihrap yerinde maşallah.![]()
Sende hutbe okursan anlaşırsınız.Mihraba çık vaaz ver o zaman![]()
Yapmadığım şey değil. .ssMihraba çık vaaz ver o zaman![]()
Görüntüler olmadan inanmam :😱Yapmadığım şey değil. .ss
Göstertirim bir ara. Mazi diye saklıyordum bir yerlerde flash diskte.Görüntüler olmadan inanmam :😱
Aman dikkat et o flash başkasının eline geçerse ahlak polisi tutuklar seniGöstertirim bir ara. Mazi diye saklıyordum bir yerlerde flash diskte.![]()
Hoşt sen kendi kepazeliklerine bak da sonra bana çamur at.Aman dikkat et o flash başkasının eline geçerse ahlak polisi tutuklar seni![]()
Ben kayda alacak kadar şuursuz değilim 😂Hoşt sen kendi kepazeliklerine bak da sonra bana çamur at.![]()
Dini bilgiler vermenin nesi şuursuzca be.Ben kayda alacak kadar şuursuz değilim 😂
Ay nerenin bilmem de instada sürekli karşıma çıkıyor gerçekten eşsiz ve olay bir parça.
Kız onu bunu bırak da @forunmdash senden ayrılınca bozulmuş yazık beAy nerenin bilmem de instada sürekli karşıma çıkıyor gerçekten eşsiz ve olay bir parça.![]()
O hep bozuktu ayol.Kız onu bunu bırak da @forunmdash senden ayrılınca bozulmuş yazık be@Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @Carpe Diem @ozmoturk @12.Adam @Dosi
Şirin bir video olmuş.Kız onu bunu bırak da @forunmdash senden ayrılınca bozulmuş yazık be@Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @Carpe Diem @ozmoturk @12.Adam @Dosi