İyice düşkün oldun sen deAaaa valla kopyası düştüm.
İyice düşkün oldun sen deAaaa valla kopyası düştüm.
Senin ka olamam.İyice düşkün oldun sen de
Bu adam niye adını şeyine yazmış tiktaklara mesaj galibaSenin ka olamam.
Bi halta da benzese. .ssBu adam niye adını şeyine yazmış tiktaklara mesaj galiba
Sana yerli ve milli verelim o zamanBi halta da benzese. .ss
Bu da tipsiz ama mihrap yerinde maşallah.
Mihraba çık vaaz ver o zamanBu da tipsiz ama mihrap yerinde maşallah.
Bu da tipsiz ama mihrap yerinde maşallah.
Sende hutbe okursan anlaşırsınız.Mihraba çık vaaz ver o zaman
Yapmadığım şey değil. .ssMihraba çık vaaz ver o zaman
Görüntüler olmadan inanmam :😱Yapmadığım şey değil. .ss
Göstertirim bir ara. Mazi diye saklıyordum bir yerlerde flash diskte.Görüntüler olmadan inanmam :😱
Aman dikkat et o flash başkasının eline geçerse ahlak polisi tutuklar seniGöstertirim bir ara. Mazi diye saklıyordum bir yerlerde flash diskte.
Hoşt sen kendi kepazeliklerine bak da sonra bana çamur at.Aman dikkat et o flash başkasının eline geçerse ahlak polisi tutuklar seni
Ben kayda alacak kadar şuursuz değilim 😂Hoşt sen kendi kepazeliklerine bak da sonra bana çamur at.
Dini bilgiler vermenin nesi şuursuzca be.Ben kayda alacak kadar şuursuz değilim 😂
Ay nerenin bilmem de instada sürekli karşıma çıkıyor gerçekten eşsiz ve olay bir parça.
Kız onu bunu bırak da @forunmdash senden ayrılınca bozulmuş yazık be @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @Carpe Diem @ozmoturk @12.Adam @DosiAy nerenin bilmem de instada sürekli karşıma çıkıyor gerçekten eşsiz ve olay bir parça.
O hep bozuktu ayol.Kız onu bunu bırak da @forunmdash senden ayrılınca bozulmuş yazık be @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @Carpe Diem @ozmoturk @12.Adam @Dosi
Şirin bir video olmuş.Kız onu bunu bırak da @forunmdash senden ayrılınca bozulmuş yazık be @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @Carpe Diem @ozmoturk @12.Adam @Dosi