Aynı sen ve benO hep bozuktu ayol.![]()
Aynı sen ve benO hep bozuktu ayol.![]()
Kim kiminle uğraşıyor acaba?
Sen ender olursun işte neticede ben yıldız gibi daha balık etli güzel mermer ciltli ve çıtırımKim kiminle uğraşıyor acaba?![]()
Yaşlarımız da terso oluyor neticede sen benden kart ve yaşlısın.Sen ender olursun işte neticede ben yıldız gibi daha balık etli güzel mermer ciltli ve çıtırım![]()
Minyon tipliyim daha genç gösteriyorum bir kereYaşlarımız da terso oluyor neticede sen benden kart ve yaşlısın.![]()
Bodur ve şişkosun ne genci ayol.Minyon tipliyim daha genç gösteriyorum bir kere![]()
Herkes 25 yaşında gösteriyorsun diyorBodur ve şişkosun ne genci ayol.![]()
Etrafında herkes ya yalancı ya da senden bir çıkarları var.Herkes 25 yaşında gösteriyorsun diyor![]()
Haklısın kimse beni karşısına almaya cesaret edemezEtrafında herkes ya yalancı ya da senden bir çıkarları var.![]()
Karşısına almaya değer bulmuyordur kimse de ondan.Haklısın kimse beni karşısına almaya cesaret edemez![]()
Ayt hoşt be. SsKarşısına almaya değer bulmuyordur kimse de ondan.![]()
Morartınca hemen manevra yaparsın böyle.Ayt hoşt be. Ss
Neyse rezil açıklamalarda seni sollamaya karar vermiş bu abla yasak elmada az oynadı ama hala etkisinde galiba
@Carpe Diem
Ay Heyatım biz xemrexxx hazretleri olarak senin gibi kullarımıza bişi ispat etmek zorunda değiliz kiMorartınca hemen manevra yaparsın böyle.Sen seversin kıvırmayı.
![]()
Hoşt hoşt kul köle yaparım seni kapımda görürsün.Ay Heyatım biz xemrexxx hazretleri olarak senin gibi kullarımıza bişi ispat etmek zorunda değiliz ki![]()
![]()
Aaaaaa senin bulduğun kılıf değil mi bu 😱Hoşt hoşt kul köle yaparım seni kapımda görürsün.![]()
Kız @Emre Ozansoy yunan adalarına gitmiş diyolla kaldın burada @Angelica ve @Carpe Diem ileHoşt hoşt kul köle yaparım seni kapımda görürsün.![]()
Hayatım ben zaten Yunanistanlı olduğum için oralardayım şuan.
Bazı zamanlar hiç birşey düşünmek istemiyorum ama bu mümkün değilmiş. Alkol de kullanmak da istemiyorum ama bu da onun gibi birşey.